UUSIMMAT

Netflixin Stranger Things -sarja saa 2. kauden – Traileri julki jo nyt

31.08.2016 18:47 | Aki Lehti

Stranger Thingsin 2. kausi on virallisesti jatko-osa.

Netflixin tämän kesän hittisarja Stranger Things saa jatkoa vuonna 2017. Toinen tuotantokausi sisältää 9 jaksoa ja siitä ovat vastuussa sarjan luojat, käsikirjoittajat ja ohjaajat Matt ja Ross Duffer.

Kakkoskaudesta on julkaistu jo nyt näppärä teaser-traileri, joka ei tietenkään sisällä uutta materiaalia, mutta toimii silti hiton hyvin.

Dufferin veljekset kertovat melkein kaikkien tuttujen hahmojen palaavan. Sitä he eivät ole vielä päättäneet tai suostu vielä paljastamaan nähdäänkö uudella kaudella myös Eleven.

Kakkoskauden inspiraationa toimivat James Cameronin tekemiset. Matt Duffer selittää, että he haluavat toteuttaa jatkon vähän samaan tapaan kuin Cameron on tehnyt elokuvien jatko-osia, leffoja jotka ovat olleet ainakin yhtä hyviä kuin alkuperäiset, elleivät jopa parempia. Dufferin mukaan Stranger Thingsin 2. kautta voikin kutsua jatko-osaksi ensimmäiselle kaudelle.

Sarjassa palataan myös Upside Down -rinnakkaisulottuvuuteen, josta on tarkoitus paljastaa paljon lisää, ja oikeassa maailmassa seikkaillaan tällä kertaa muuallakin kuin vain Hawkinsin pikkukaupungissa.

Lähde: EW

Muropaketin uusimmat