Uusimmat

Netflixin uudet Gilmore Girls -jaksot alkavat marraskuussa

26.10.2016 19:02 Aki Lehti

2000-luvun alun hittisarjasta julkaistiin uusi traileri.

Netflixiiin 25. marraskuuta tarjolle tulevat uudet Gilmore Girls -jaksot ovat koko nimeltään Gilmore Girls: A Year In The Life ja niistä on nyt julkaistu uusi traileri. 90-minuuttisia jaksoja nähdään yhteensä neljä kappaletta.

Sarja pyöri alun perin vuosina 2000-2007. Nyt nähtävä Gilmore Girls: A Year In The Life ei ole uusi tuotantokausi tai perinteinen sarja, vaan neljä 90-minuuttista jaksoa, jotka ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Käsikirjoituksista vastaa sarjan luojan Amy Sherman-Palladino.

Uusissa jaksoissa nähdään alkuperäisistä hahmoista Lorelai (Lauren Graham), Rory (Alexis Bledel), Luke (Scott Patterson), Emily (Kelly Bishop), Kirk (Sean Gunn) sekä Lane (Keiko Agena).

GilmoreGirls_Square_010_RGB_V1

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat