UUSIMMAT

Vieläkö Breaking Bad kiinnostaa? Esiosa Better Call Saul on onneksi samasta puusta veistetty [video]

09.11.2014 11:00 | Muropaketin toimitus

Spin-off ei olekaan pelkkä komedia, vaan fiilikseltään samanlainen Breaking Badin kanssa. 

Breaking Badin esiosa Better Call Saul alkaa vuoden 2015 helmikuussa. Suomen Netflix ei ole asiasta ainakaan vielä mitään huudellut, mutta aiempien tietojen mukaan striimauspalvelu näyttää jaksot vain päivän viiveellä Yhdysvaltain ensi-illasta.

Aiemmin sarjan kerrottiin olevan lähinnä komedia, mutta draamaa onkin mukana saman verran kuin Breaking Badissa. Kuulostaa paljon paremmalta ratkaisulta kuin pelkkä naureskelu limaisen lakimiehen toilailuille.

Breaking Badin ja Better Call Saulin luoja Vince Gilligan ohjaa ensimmäisen jakson. Kymmenestä jaksosta koostuva 1. kausi saa jatkoa vuonna 2016. AMC on tilannut sarjaa jo toisen kauden ennen kuin ensimmäistäkään jaksoa on esitetty.  

Bob Odenkirk esittää tietysti lakimies Saul Goodmania ja Jonathan Banks ”fiksaajaa” Mike Ehrmantrautia.  Heidän lisäkseen sarjassa nähdään Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabian ja Michael Mando.

Virallinen tiedote kertoo:

”Sarja tapahtuu kuusi vuotta ennen kuin Saul Goodman tapaa Walter Whiten. Goodman tunnetaan nimellä Jimmy McGill. Hän on pikkutekijä, lakimies joka tienaa rahaa epämääräisin keinoin. Breaking Badista tuttu fanien suosikkihahmo Mike Ehrmantraut työskentelee hänen kanssaan ja usein myös häntä vastaan. Sarja seuraa Jimmyn muutosta Saul Goodmaniksi ja on pohjimmiltaan draama ripauksella mustaa huumoria.”

Tässä tuore making of -pätkä:

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Comingsoon