UUSIMMAT

Palaako Firefly animaatiosarjana? Aina voi haaveilla.

17.10.2012 13:00 | Muropaketin toimitus

Palaako Firefly animaatiosarjana?

Fireflyn lopettaminen ennen aikojaan on eräs scifi-sarjojen katkerimpia kämmejä, mutta ilmassa on jälleen toiveita sarjan palaamisesta aalloille – tällä kertaa animaatiomuodossa.

New York Comic Conissa lietsottiin jälleen toiveita Firefly-TV-sarjan palaamisesta televisioon jossain muodossa. ”Nyt kun kerran haaveillaan, mitä olisitte mieltä tästä: Firefly: The Animated Series”, laukaisi sarjan pääosahahmoa kapteeni Reynoldsia esittänyt Nathan Fillon fanipaneelissa. Panelin jälkeen Simon Tamia näytellyt Sean Maher heitti bensaa liekkeihin toteamalla New York Postille, että hän tuntee ”jonkun, joka oikeasti yrittää saada animaatiosarjan tehtyä, ja joka on jo lähestynyt Joss Whedonia asian tiimoilta”. Maherin mukaan kyseinen henkilö on työskennellyt Guillermo del Toron kanssa ja asuu Kanadassa.

Mitään varmaa tietoa animaatiosarjassa ei ole, eli kyseessä ovat toistaiseksi puhtaasti huhut. Fillonin mukaan ”animaatiosarjan tekeminen olisi pienempi kasvojen menetys” kuin kauan ilmassa pompoteltu jatko-osa Serenity-elokuvalle.

Teksti: Janos Honkonen
Lähde: The A.V. Club