UUSIMMAT

Paluu tulevaisuuteen -elokuvan tarina jatkuu sittenkin

09.07.2015 10:13 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/paluutulevaisuuteenbacktoth.jpg

Elokuvasarjan luoja Bob Gale on lyönyt hynttyyt yhteen IDW-sarjiskustantamon kanssa laajentaakseen leffojen maailmaa. 

Viime viikolla Paluu tulevaisuuteen -elokuvien ohjaaja Robert Zemeckis kertoi että niiden uusintaversio tehdään vain hänen kuolleen ruumiinsa yli.  

Nyt elokuvasarjan toinen pääjehu, tuottaja ja käsikirjoittaja Bob Gale on mukana projektissa, joka laajentaa elokuvien maailmaa ja tarinaa.

IDW Comics alkaa julkaista Back to the Future -sarjakuvaa, joka ei ole jatko-osa, esiosa tai edes minkään sortin reboot.

Bob Galen hyvältä kuulostava idea on laajentaa elokuvien maailmaa näyttämällä asioita, joita ei leffoissa nähty. Vähään samaan tyyliin kuin kakkososa näytti vuoden 1955 tapahtumia samassa ajassa olevan toisen Marty McFlyn näkökulmasta.

Gale kertoo myös että sarjis vastaa häneltä usein kysyttyihin kysymyksiin, kuten kuinka Marty ja Doc ja oikein tapasivat, miksi Docin  kartano paloi maan tasalle etc.

Back to the Futuren 1. numero ilmestyy tämän vuoden lokakuussa ja sitä työstävät Galen lisäksi IDW:n veteraanikäsikirjoittaja John Barber ja Erik Burnham. Ekan numeron taiteesta vastaavat Batman ’66 -taiteilija Brent Schoonover ja tussauksesta Dan Schoening.

Tässä ensimmäisen numeron vaihtoehtoisia kansikuvia, joista neljästä eri kannesta muodostuva kokonaisuus löytyy suurempana täältä

Teksti: Aki Lehti
Lähde: CBR