Uusimmat

Paluu tulevaisuuteen-elokuvista tuttu liitolauta on vihdoinkin todellisuutta – Tai niin HUVr Tech-firma haluaa sinun uskovan (Video)

05.03.2014 21:34 Muropaketin toimitus

Emmett ”Doc” Brown esittelee toimivaa hoverboardia.

Viime kuussa uutisoimme tulossa olevista itsestään sulkeutuvista Paluu tulevaisuuteen-lenkkareista. Alla olevassa videossa Christopher Lloydin esittämä Emmett ”Doc” Brown esittelee muiden julkkisten kanssa toimivaa, oikeasti leijuvaa liitolautaa.

Moni ehti jo innostua joulukuussa markkinoille tulevasta vekotimesta, mutta valitettavasti kyseessä on feikki. Videon on tehnyt Funny or Die ja se on osa viraalikampanjaa..jollekin.

Mitä ikinä tässä markkinoidaankaan, niin se selviää ilmeisesti joulukuussa 2014. Kyseistä kuukautta hehkutetaan videon Youtubeen ladanneen HUVr Tech -nimisen firman sivuilla

Ihmiset ovat esittäneet lukuisia arvauksia siitä mitä joulukuussa on luvassa. Ehkä Paluu tulevaisuuteen-jatko-osa tai uusintaversio. Tai kenties mainoskamppiksella on jotain tekemistä Hot Tub Time Machine-elokuvan kakkososan kanssa, jonka ensi-ilta on juuri ennen joulua.  

No, on tässä vielä vuosi aikaa jonkun tehdä oikesti toimiva liitolauta. Paluu tulevaisuuteen -elokuvissa Marty McFly sai sen käsiinsä tietysti vuonna 2015.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Youtube