UUSIMMAT

PMMP paljasti viimeisen keikkansa ajankohdan ja paikan

26.08.2013 08:54 | Muropaketin toimitus

PMMP

Keväällä lopettamisestaan ilmoittanut PMMP on päättänyt järjestää faneilleen todellisen loppuhuipennuksen. Yhtyeen viimeinen keikka järjestetään Helsingin Jäähallissa 27. lokakuuta. Sen liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa maanantaina 2. syyskuuta.

Lippuja voi kuitenkin tästä päivästä alkaen varata ennakkoon Radio Suomipopin Facebook-sivun kautta osoitteessa www.facebook.com/suomipop .

PMMP päättää kymmenen vuotta kestäneen uransa tekemällä Viimeisen keikan lisäksi viimeisen kiertueensa. PMMP:n jäähyväiskeikat starttaavat 11. lokakuuta Seinäjoen Rytmikorjaamolta. Kiertue pistäytyy myös Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Lahdessa, Kuopiossa, Turussa ja päättyy Helsingin Jäähalliin. Tällä hetkellä Jyväskylän, Kuopion, Lahden ja Seinäjoen keikat ovat jo loppuunmyydyt.

“Soitamme viimeisillä keikoillamme uusia ja vanhoja versioita meidän hiteistä ja harvinaisuuksistamme. Spektaakkelilta ei voida välttyä mikä jo festarikansalle onkin tullut vuosien mittaan selväksi!”, Paula kuvailee.

Lisäksi PMMP julkaisee Matkalaulu-nimisen levyn 20. syyskuuta, joka sisältää uusia versioita yhtyeen omasta tähänastisesta tuotannosta. Albumin on tuottanut Samuli Kosminen ja kappaleiden sovituksista vastaavat Kosmisen lisäksi PMMP:n viisihenkinen kokoonpano, joka on koko kymmenen vuoden ajan pysynyt samana, eli basisti Juho Vehmanen, rumpali Heikki Kytölä, kitaristi Mikko Virta sekä laulajat Paula Vesala ja Mira Luoti. Albumin kansi ja biisilista on julkaistu tänään.

PMMP on tehnyt maassamme kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Sen jokavuotiset pitkät kiertueet ovat olleet loppuunmyytyjä vuodesta toiseen. Bändi on palkittu yhteensä yhdeksällä Emma-palkinnolla. Jori Sjöroosin tuottamaa kuutta levyä on myyty yli 370 000 kappaletta ja myös radiohittejä on kertynyt valtava määrä, mm. “Rusketusraidat”, “Joutsenet”, “Oo siellä jossain mun”, “Päiväkoti”, “Matkalaulu”, “Henkilökohtaisesti”, “Joku raja”, “Lautturi”, “Heliumpallo” ja “Rakkaalleni”.