UUSIMMAT

Prison Break -sarja jatkuu uusin jaksoin – Mukana tutut puunaamat pääosissa

09.08.2015 10:50 Muropaketin toimitus

Pako

SPOILER!! Michael Scofield on taas elossa, koska finaalijakson tapahtumat unohdetaan.

Voi jeesuksenperseidenvisvasyylät, totesi Alivaltiosihteeri aikoinaan.

Samaa ilmaisua voidaan käyttää tässä yhteydessä, kun kerromme Prison Break – Pako -tv-sarjan jatkon varmistuneen.

Uudet X-Files-jaksot ilmeisesti innoittivat sarjan luojan Paul Scheuringin tyrkyttämään jatkoa Fox-kanavalle ja jollain ihmeellä mies onnistui saamaan ideansa läpi.

Fox Television Groupin toimitusjohtajat Dana Walden ja Gary Newman vahvistivat, että Prison Breakia on luvassa 10 uutta jaksoa.

Pääosienesittäjät Wentworth Miller ja Dominic ”Puunaama” Purcell ovat mukana ja ilmeisesti tarkoitus on unohtaa sellainen pienen pieni fakta, että Millerin näyttelemä Michael Scofield kuoli sarjan finaalijaksossa / elokuvassa Prison Break: The Final Break.

– Paul Scheuring aikoo unohtaa suoraan dvd:llä julkaistun elokuvan. Uudet jaksot sijoittuvat neljännen kauden jälkeiseen aikaan, sen tapahtumista on kulunut useampi vuosi. Hänellä on hyvin yksityiskohtainen, upea tarina, joka selventää miksi sarjan hahmot kannattaa tuoda takaisin. Prison Break on yksi niistä sarjoista, joka voi pitää viiden tai kuuden vuoden paussin ja silti saada katsojat innostumaan siitä uudelleen, sanoo toinen iso pamppu Newman.

Tämä selvä.

Harmi vain, että kukaan ei taida olla kertonut studion rahakasojen päällä istuville, että Prison Break oli 1. tuotantokautta lukuunottamatta aivan kamalaa soopaa. He ovat ilmeisesti myös unohtaneet katsojalukujen romahtaneen mitä pidemmälle sarjaa venytettiin.

Sarjan paras näyttelijä Robert Knepper palaa T-Bag-pahiksen rooliin, mutta Sarah Wayne Calliesia ei nähdä Saran roolissa.

Pahoittelut jos joku nyt otti nokkiinsa mollauksestamme, mutta me odotamme tätä oikeasti innolla. Purcel ja Miller ovat yhdessä ehkä tv-historian paras parivaljakko.Tahatonta huumoria ei puutu kun nämä herrat pääsevät ”näyttelemään”.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Fox