Uusimmat

Ruokaa, rivoutta ja sadomasokismia: Turmion Kätilöt julkaisee maailman ensimmäisen lapsilta kielletyn ruokakirjan

18.11.2014 13:07 Muropaketin toimitus

K-18-leiman saaneen kirjan sisältö on ravitsemuksellisesta tiedostaan huolimatta ehtaa Turmion Kätilöt kamaa. 

Turmion Kätilöt se jaksaa toteuttaa mitä pöhkömpiä tempauksia. Nyt bändi julkaisee maailman ensimmäisen K-18 -opuksen ravitsemuksesta.

Annetaan orkesterin kertoa omin sanoin:

”Bändi on kulttimaineeseen noussut suomalainen hevimusiikin perkele, joka on kymmenen vuotta toteuttanut unelmaansa viinanhuuruisessa työympäristössä keikkaillen. Turmion Kätilöistä on nyt koottu suorasanainen ja kaunistelematon Foodikirja, joka kertoo artistien backstage -elämästä ravintovalmentajan näkökulmasta katsottuna. 

Turmion Kätilöt – yhtyeen jäsenet ovat kotoisin Siilinjärveltä ja Kuopiosta. Yhtyeen sanoituksissa ja lavashow’ssa on vaikutteita Shock Rockista. Rivous ja sadomasokismi sisältyvät tavallisesti Turmion kätilöiden teksteihin, mutta teemana ovat myös usein kantaa ottavat näkemykset ihmiskunnasta. 

Foodikirja pitää sisällään bändin mietteitä ravinnosta, terveydestä ja keikkaelämästä. Bändillä on oma ravintovalmentaja, joka on kiertänyt keikoilla mukana tutustumassa kiertävien artistien ravitsemushaasteisiin tien päällä. VAROITUS: Tämä K-18 Foodikirjan sisältö on kaikesta ravitsemuksellisesta tiedostaan huolimatta ehtaa Turmion Kätilöt kamaa. Ruokakirjan lukeminen omalla vastuulla – Consider yourself warned!

Turmion Kätilöt K-18 Foodikirjan julkaisutilaisuus järjestetään lauantaina 13.12.2014 klo 14.00-18.00 Armas keittiö ja viinitupa ravintolassa, kauppakeskus Kluuvissa, Helsingissä.”

Bändi julkaisee myös 8. joulukuuta dvd:n nimeltä Kiitos 2004-2014, joka vaikuttaa oheisen trailerin perusteella sisältävän ihan sitä itseään. Aivan mahtavaa!  

Kuva: turmionkatilot.com