UUSIMMAT

Sinkkuelämää-staran uusi HBO-sarja alkaa lokakuussa

05.09.2016 19:14 Muropaketin toimitus

Sarah Jessica Parker tekee paluun komediasarjassa Divorce.

Divorce-sarja alkaa HBO Nordicilla 10. lokakuuta. Siinä missä Sinkkuelämää oli pintaliitoa ja Sen Oikean etsimistä, tämä sarja on kaikkea muuta: se on realistinen kuvaus keski-ikäisten elämästä ja avioliiton vaikeuksista.

Divorce-sarjan pääosassa Francesinä nähdään HBO:n Sinkkuelämää-sarjasta Emmy- ja Golden Globe -palkittu Sarah Jessica Parker, joka toimii myös sarjan vastaavana tuottajana. Thomas Haden Church (Sideways) nähdään Francesin aviomiehenä Robertina, jolla riittää pureskeltavaa avioliittonsa hajoamisen suhteen. Sarjan kymmenestä jaksosta koostuva ensimmäinen kausi saa maailmanensi-iltansa Pohjoismaissa lokakuussa vain HBO Nordicilla.

Yli kymmenen avioliittovuoden ja kahden lapsen jälkeen Frances alkaa arvioida elämäänsä ja kireää suhdettaan mieheensä. Hän uskoo, että uusi alku ja siisti avioero onnistuisi ongelmitta, mutta huomaakin pian olleensa pahasti väärässä.

Sarja on kertomus pitkäksi venyvästä avioeroprosessista, jota puidaan niin julkisesti kuin ovien takana pariterapiassa. Kaiken keskellä Frances ja Robert yrittävät kuitenkin pitää kiinni hajoavasta avioliitostaan ei vain itsensä, vaan myös lastensa ja ystäviensä takia.

Puolituntisen komediasarjan muissa rooleissa Francesin ystävinä nähdään kireähermoinen Diane (Molly Shannon; Enlightened, Saturday Night Live), joka asustaa kauniissa kodissa yhdessä menestyneen aviomiehensä kanssa ja itsekin eronnut Dallas (Talia Balsam; Mad Men), joka on jo ehtinyt jäädä myös leskeksi. Dianen aviomiehenä Nickinä nähdään Tracy Letts (Homeland), ja Francesin ja Robertin lapsia Lilaa ja Tomia esittävät Sterling Jerins (World War Z) ja Charlie Kilgore (Moonrise Kingdom).

Lähde: HBO Nordic

Muropaketin uusimmat