UUSIMMAT

Sons of Anarchy -sarja tekee tänään Suomessa uuden aluevaltauksen

22.07.2015 08:28 | Muropaketin toimitus

Sons of Anarchy

Dome.fi-sivuston ja Like-kustannuksen yhteistyönä syntyneen Dome.fi-sarjakuvaspesiaalin ensimmäinen numero ilmestyy lehtipisteisiin tänään.

Dome.fi-spesiaalin ensimmäinen numero (1/2015) esittelee suomalaislukijoille ensimmäistä kertaa BOOM! Studiosin kehutun Sons of Anarchy -sarjakuvan, johon Ed Brisson on kirjoittanut aivan uuden tarinan.

”Olin jo ennestään Sons of Anarchyn fani ja perehtynyt huolella motoristikulttuuriin, joten minulla oli joitakin ideoita mielessäni jo valmiiksi. Tiesin että sarjalla on intohimoisia faneja, ja kieltämättä jännitti pystynkö luomaan jotain Sons of Anarchyn henkeen sopivaa. Loppujen lopuksi olen kuitenkin todella tyytyväinen siihen, millainen sarjakuvastamme tuli”, Brisson taustoittaa satasivuista albumia.

Tarinan kuvituksesta vastaavat Damian Couceiro sekä Jesus Hervas.

Sarjakuvan lisäksi suomenkielinen julkaisu sisältää myös tekijöiden haastattelun, kansikuvagallerian sekä taustoittavan esittelyn Sons of Anarchy -televisiosarjasta. Lehtipisteiden lisäksi (tarkista oman kotipiirisi myyntipaikat täältä) Dome.fi 1/2015: Sons of Anarchy -sarjakuvan voi hankkia myös tilaamalla sen suoraan kotiinsa ilman postikuluja.