UUSIMMAT

Spartacusin tekijältä naisvetoinen sotilasscifisarja

15.04.2013 10:04 | Muropaketin toimitus

DeKnightin Incursion-sarja ottaa vaikutteita Aliensista.

Incursion tarjoaa scifitoimintaa, jossa sotiminen ei katso sukupuolta.

Steven S. DeKnight on tunnettu Spartacus-sarjan nokkamiehenä, sekä Burry the Vampire Slayerin, Angelin ja Dollhousen kirjoittajana. Mies kehittelee parasta aikaa uutta Incursion-nimistä sarjaa, joka on ottanut vaikutteita Halo-peleistä, Band of Brothersista, Black Hawk Downista, sekä etenkin Aliensista.

DeKnight kuvailee Incursionia ”sotasarjaksi, jossa vain satutaan sotimaan muukalaisia vastaan muilla planeetoilla”. Mitä vastustajiin tulee, ne eivät ole tyypillistä Star Trek -materiaalia. ”En halua loukata ketään, joka toimii toisin – tiedän tarkalleen miksi teette niin – mutta meidän muukalaisemme eivät ole ihmisiä joilla on maskeerattu pää. Ei kurttuotsamuukalaisia.”

Sarjan päähahmo on nainen, minkä lisäksi taistelu tulevaisuudessa on unisex-touhua – miehet ja neiset palvelevat samassa joukkueessa. ”Otan saman lähestymistavan kuin Spartacusissa siinä mielessä, että suhteet saman sukupuolen kanssa ovat täysin hyväksyttyjä. Ei ole mitään väliä, oletko homo vai hetero vai bi tai mitään – tulevaisuudessa sillä ei ole mitään merkitystä.”

Teksti: Janos Honkonen
Lähde: Blastr