Uusimmat

Spoileri: Nyt tiedämme kenet Negan tappoi The Walking Deadissa

25.10.2016 07:36 Tatu Junni

The Walking Dead

The Walking Dead -fanit ovat arvuutelleet kuukausikaupalla, kenet Negan tappoi kevään shokkijakson lopussa. Nyt vastaus on vihdoin saatu.

Varoitus: spoilereita luvassa.

AMC-kanava ja The Walking Deadin tekijät ovat onnistuneet menestyksekkäästi suojelemaan tietoa siitä, kenet Jeffrey Dean Morganin esittämä Negan tappoi Lucille-pesäpallomailallaan kuudennen tuotantokauden päätösjaksossa Last Day On Earth.

Nyt tieto on kuitenkin vihdoinkin vuotanut verkkoon.

Vastaus on kaksiosainen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensin Negan tappaa Abrahamin (Michael Cudlitz).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämän jälkeen mailasta saa myös Glen (Steven Yeun), aivan kuten The Walking Dead -sarjakuvissakin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Monenlaisia teorioita on viime kuukausina esitetty, mutta tuplatappoa harva osasi ennustaa.

Pisteet teille, AMC. Pisteet teille.

The Walking Dead -sarjan seitsemäs tuotantokausi alkaa ensi sunnuntaina eli 23. lokakuuta Yhdysvalloissa AMC-kanavalla. Kansainvälinen ensi-ilta on maanantaina 24. lokakuuta klo 22.00 FOX-kanavalla. Suomen FOX tekee intohimoisille faneille kuitenkin palveluksen ja näyttää ensimmäisen jakson samaan aikaan jenkkien kanssa, eli klo 04.30 ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Aiheesta voi lukea lisää täällä.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat