Uusimmat

Suomen paras punkbändi Pertti Kurikan nimipäivät hakee Euroviisu-edustajaksi: ”Siinä kappaleessa valehdellaan aika paljon”‏

13.01.2015 22:57 Muropaketin toimitus

Euroviisuvoiton pitäisi olla varma tällä biisillä.

Ainakin Suomen ja ehkä jopa maailman paras punkkibändi Pertti Kurikan nimipäivät hakee Euroviisujen edustuspaikkaa kappaleellaan ”Aina mun pitää”

He ovat yksi tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailun osallistujista, jonka voittaja lähtee Itävaltaan, Wieniin toukokuussa 2015 järjestettäviin Euroviisuihin edustamaan Suomea

– Aina mun pitää syntyi niin että Pertti teki riffin ja mä tein sanat. Siinä on se tarina että ihmisen pitää aina päivisin tehdä jotain asioita.

– Toiset tekee toisenlaisia asioita ja toiset tekee toisia asioita. Niin se kappale syntyi. Vaikka mä valehtelen siinä aika paljon asioita, mutta muutama asia siinä on ihan tosiasioita, mitä mun on elämän aikana pitäny tehdä, laulaja Kari Aalto kertoo biisistä.

Kolmen biisin ”Aina mun pitää” -maxisingle julkaistaan 13.1. digiversiona ja 23.1. vinyylinä. Sinkku on yhtyeen ensimmäinen Sony Music Finlandin kautta tuleva julkaisu.

Lähde: Sony Music Finland