Uusimmat

Suosittuihin fantasiakirjoihin perustuva The Magicians -sarja nähdään HBO Nordicilla kesäkuussa

18.05.2016 20:45 Muropaketin toimitus

Kauhua ja fantasiaa on tarjolla 20. kesäkuuta alkaen.

Lev Grossmanin menestyskirjasarjaan perustuva SyFy-kanavan sarja The Magicians vie katsojat salaiseen taikuuden opinahjoon Brakebill Universityyn. Sarjan ensimmäinen kausi tulee saataville HBO Nordiciin kokonaisuudessaan 20. kesäkuuta.

Toinen kausi on jo vahvistettu, ja sen alkaessa HBO Nordic esittää jaksot heti tuoreeltaan samaa tahtia Yhdysvaltain ensiesitysten kanssa.

The Magicians -sarjan tapahtumat sijoittuvat salaiseen, taikuuteen erikoistuneeseen Brakebills University -opinahjoon. Keskellä epätavallista koulutusta ryhmä parikymppisiä ystäviä huomaa pian, että lapsuudessa kirjoista luetut taikuudet ovat liiankin todellisia – ja altistavat ihmiskunnan suurille vaaroille.

Sarjan päähenkilö Quentin Coldwater (Jason Ralph; Aquarius, Rouva Pääministeri) saapuu taikureita valmistavaan Brakebillsiin. Siellä hän ja opiskelijatoverit Alice (Olivia Taylor Dudley; C.S.I. Miami), Penny (Arjun Gupta; Nurse Jackie), Margo (Summer Bishil; 90210) ja Eliot (Hale Appleman; Smash) hiovat taitojaan, testaavat kykyjään ja luovat uusia (ja usein ongelmallisia) suhteita samalla, kun he joutuvat kohtaamaan taikamaailman mukanaan tuomat vaarat ja hengenvaarallisen uhan. Samaan aikaan toisaalla Quentinin ystävä Julia (Stella Maeve; Kova laki: Erikoisyksikkö), jota ei hyväksytty Breakbillsiin, jatkaa omia taikuusharjoituksiaan ja päätyy samalla kohti synkempää ja vaarallisempaa maailmaa.

Sarjan 13-osainen ensimmäinen kausi sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa SyFy-kanavalla alkuvuodesta. Sen toinen kausi varmistui jo helmikuussa ja uudet 13 jaksoa nähdään vuonna 2017. TV-sarjan ovat yhdessä Lev Grossmanin kanssa kirjoittaneet Sera Gamble ja John McNamara, jotka toimivat myös vastaavina tuottajina Scott Smithin, Janice Williamsin ja Michael Londonin ohella.

Lähde: HBO Nordic