UUSIMMAT

Tämän hetken paras tv-sarja saa jatkoa – toisella kaudella pakka menee täysin uusiksi

10.03.2014 19:00 | Muropaketin toimitus

Odotus on pitkä ja se alkaa nyt. True Detective jatkuu ensi vuonna.

Dome.fi:n toimitus on totaalisen sekaisin katsottuaan True Detectiven 1. kauden viimeisen jakson. Mitään spoilaamatta olemme valmiita julistamaan sen, ei vain tämän hetken parhaaksi, vaan yhdeksi parhaista tv-sarjoista kautta aikain. Näin suuren vaikutuksen on tehnyt viimeisen vuoden sisällä vain Rectify ja viimeisen kymmenen vuoden aikana The Wire.

Moni varmaan jo tietääkin, että HBO:n sarja saa jatkoa. Toisella kaudella pakka menee totaalisen uusiksi, Woody Harrelsonia ja Matthew McConaugheyta ei enää nähdä. Vielä ei ole kerrottu ketkä näyttelevät jatkossa pääosia. Meidän melko mahdoton toiveemme olisi parivaljakko Gary Oldman ja Daniel Day-Lewis. Näistä ainakaan jälkimmäisen saaminen mukaan tv-sarjaan ei taida koskaan toteutua. Kaikki 1. kauden jaksot ohjannut Gary Fukunaga ei myöskään ole 2. kaudella mukana. 

Näyttelijät vaihtuvat, mutta sarjan luoja ja kaikki jaksot kirjoittanut Nic Pizzolato pitää langat tiukasti käsissään myös tulevaisuudessa. Hän kertoo 2. kaudesta:

”Emme aio enää työskennellä vain yhden ohjaajan kanssa. Se olisi mahdotonta vuosittain, koska meidän pitää tehdä jälkituotantoa samaan aikaan kun kuvaamme muita jaksoja, kuten minkä tahansa muunkin tv-sarjan. Olen jo neuvotellut useamman huippuohjaajan kanssa.”

2. kaudella tarina, tapahtumapaikat ja melkein kaikki muukin vaihtuvat. Pizzolatto haluaa panostaa taas shown estetiikkaan:

”Eteenpäin mentäessä tahdon tehdä määrätietoisesti luonnollista jälkeä, antaa tilaa hiljaisuudelle ja valtavuudelle, korostaen maisemia ja kulttuuria. Hallitsevat värit vaihtuvat: Etelä-Louisianassa ne olivat vihreä ja kiiltävä kulta.”

Kenet te haluaisitte nähdä pääosissa 2. kaudella?

Ei spoilereita kommenttilootaan, kiitos!

True Detective

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Buzzfeed

Muropaketin uusimmat