UUSIMMAT

Tammerfest 2016 – rouhevaa rokkia aikuisille – Apulanta, Viikate ja Yö

26.07.2016 17:00 | Jukka O. Kauppinen

Saisiko olla annos vähän aikuisempaa rokkia? Vaikka semmoista sopivasti kolmenkympin kriisiä ruokkivaa rouheampaa rokkia? No sitä kyllä Apulanta tarjoilee, eikä Viikatteen tai Yönkään tarjoamassa annoksessa ollut moittimista.

Apulanta-yhtye jaksaa keikkailla ja ihastuttaa, mikä tosin on jo joillekin vähän kova paikka. 25 vuotta sitten perustettu bändi nousi staraksi kaksi vuosikymmentä sitten, ja moni fani on kasvanut bändin vanavedessä. Ja niinpä porukan nousu lauteille aiheuttikin monissa faneissa eksistentiaalisia ”apua mä oon fanittanut näitä jo niin kauan” -kriisejä ja kolmikymppisongelmia. Mutta kyllä ongelmat pyyhkiytyivät, kun soitanto alkoi. Hyvää musiikkia, näyttävä lavashow ja hieno meininki!

Viikate ja Yö tarjosivat siinä rinnalla oman vakaan, tasaisen shownsa, jotka eivät niinkään yllättäneet mutta taatusti viihdyttivät. Viikatteen sympaattiset herrasmieshevarit luovat aina ympärilleen hyvää tuulta, ja Yön suomirock kuulostaa livenä niin paljon raskaammalta ja paremmalta kuin mitä radiosoitosta ikinä uskoisi.

 

Apulanta

Apulanta

Apulanta

Apulanta

Apulanta

Apulanta

Viikate

Viikate

Viikate

Viikate

Viikate

Viikate

Yö

Yö

Yö

Yö

Yö

Lisää kuvia jutun alussa olevassa galleriassa!

Tammerfest
Kaikki jutut aiheesta