UUSIMMAT

Tappava ase -sarja nähdään Suomessa tuoreeltaan Viaplayssä

12.09.2016 20:19 | Aki Lehti

Lethal Weapon tv-sarja alkaa syyskuussa.

Tappava ase -elokuvien Riggs ja Murtaugh ovat tekevät paluun tv-sarjassa.

Lethal Weapon kertoo kahdesta poliisista, jotka esittävät rooleja “hyvä poliisi” sekä “hullun hyvä poliisi”. Rectify-sarjassa loistanut Clayne Crawford näyttelee Riggsiä ja Murtaughin roolissa nähdään Damon Wayans. Sarja sijoittuu Los Angelesiin. Tappavan aseen ovat tuottaneet McG (Terminator – Pelastus) sekä Matthew Miller (Chuck).

Lethal Weapon saa Suomen ensi-iltansa Viaplayssä syyskuussa, heti Yhdysvaltojen ensi-illan jälkeen, lauantaina 22.9. klo 21.00. Alempaa löytyvän trailerien perusteella sarja ei vaikuta lainkaan pöllömmältä.

Viaplayn virallinen tiedote puffaa Lethal Weaponia:

”Perustuen samannimiseen menestyselokuva-sarjaan, Lethal Weapon kertoo kyttäparista, Riggsistä sekä Murtaugh´sta, jotka työskentelevät rikosten täyttämässä nykypäivän Los Angelesissa. Menetettyään vaimonsa sekä syntymättömän lapsensa, surun murtama Martin Riggs (Clayne Crawford – Rectify) muuttaa Kaliforniaan, ”aloittaakseen alusta” LAPD:ssä. Hän saa parikseen Roger Murtaugh’n (Emmy-ehdokas Damon Wayans – My Wife and Kids, In Living Color), joka palaa töihin hengenvaarallisen sydänkohtauksen jälkeen. Riggsin taipumus hypätä pää edellä tapahtumiin törmää samoin tein Murtaughin varovaiseen ja järkevään työskentelytapaan. Alusta asti on selvää, että työpari on tuhoon tuomittu. Heti ensimmäisessä yhteisessä työtehtävässään Riggs raahaa Murtaugh’n takaa-ajoon ja ammuskeluun huumekauppiaiden kanssa, ja vastusteluistaan huolimatta, vanhempi poliisi tuntee olonsa elävämmäksi kuin vuosiin. Sillä välin Riggs huomaa, miksi Murtaugh niin päättäväisesti haluaa turvallisesti kotiin iltaisin – hänellä on perhe ja vastasyntynyt lapsi. Rikoksen ratkettua Riggs tajuaa, että hänelläkin on jotain elämisen arvoista – työpari ja ystävä, Murtaugh. Jopa Murtaugh ymmärtää, että työkuvio saattaa sittenkin toimia. Kunhan Riggs ei tapata heitä ennen…”

lethalweapon-tv

Lähde: Viaplay