Uusimmat

Terästyttö-tv-sarjan 2. kaudella on mukana myös Teräsmies

07.06.2016 18:14 Aki Lehti

Kal-El nähdään myös televisiossa ensi syksynä.

Ristiriitaisen vastaanoton saanut Supergirl-tv-sarja jatkuu The CW-kanavalla 2. tuotantokauden jaksoin Yhdysvalloissa ensi syksynä ja uusissa jaksoissa on mukana myös itse Teräsmies.

Terästytön serkku nähdään kahdessa ensimmäisessä jaksossa.

1. tuotantokaudella Teris oli mukana nuorena poikana, mutta nyt kyseessä on aikuinen supersankari.

Clark Kentiä ei kuitenkaan esitä Man of Steel -elokuvista tuttu Henry Cavil, vaan rooliin etsitään tällä hetkellä näyttelijää.

Supergirlin pääosassa nähdään Melissa Benoist, joka on tuttu esimerkiksi Whiplash-leffasta.

True Blood- ja Desperate Housewives -sarjoista tuttu Mehcad Brooks esittää James Olsenia ja Calista Flockhart Cat Grantia

Adaptaatiosta ovat vastuussa The Flashin ja Arrow´n parissa työskennellyt Greg Berlanti ja Chuck-, ja No Ordinary Family -sarjoista tuttu Ali Adler.

Lähde: Comingsoon

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat