Uusimmat

The Walking Deadin luojan Outcast-sarja vaikuttaa pirullisen hyvältä

10.05.2016 21:15 Aki Lehti

Demonien valtaamaksi joutuvasta nuoresta miehestä kertova sarja nähdään Suomessa kesäkuussa.

Robert Kirkmanin Outcastin ensimmäinen kymmenestä jaksosta koostuva kausi nähdään HBO:n sisarkanava Cinemaxilla, joka lupaa rankempaa menoa kuin AMC:llä pyörivässä The Walking Deadissa on nähty. Suomessa sarja alkaa kesäkuussa FOX-kanavalla.

Outcast kertoo Kyle Barnesista, nuoresta miehestä joka on koko elämänsä saanut taistella demonien kanssa. Pirulaiset tahtovat jatkuvasti vallata hänen ruumiinsa.

Barnes saa apua pastori Andersonilta, jolla on myös kokemusta alakerran asukeista.

Gone Girlista ja Almost Famousista tuttu Patrick Fugit esittää pääosaa ja pastori Andersonia näyttelee Philip Glenister. Kirkman vastaa pilottijakson käsikirjoituksesta ja sen ohjaa Adam Wingard.

Kahden Outcast-sarjakuva-albumin perusteella odotukset ovat korkealla.

Tsekkaa myös hyvää lupaavan uuden trailerin alta löytyvä juliste.

outcast-key-art_final

Lähde: EW

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat