UUSIMMAT

The Wire -staran tähdittämä The Affair jatkuu HBO Nordicilla 3. kauden jaksoin marraskuussa

18.10.2016 18:11 | Muropaketin toimitus

Golden Globe -palkitun sarjan tyyli muuttuu vielä monimutkaisemmaksi.

Showtime-kanavan menestyssarja The Affairin pääosissa nähdään The Wiresta tuttu Dominic West, roolistaan Golden Globe -palkittu Ruth Wilson, Maura Tierney ja Joshua Jackson. Sarjassa seurataan kaksi avioliittoa tuhonneen suhteen vaikutuksia sekä rikosta, joka saattaa osapuolet takaisin yhteen.

Kolmannella kaudella siirrytään ajassa kolme vuotta eteenpäin siitä, kun Noah (West) oikeudenkäynnissä yllättäen tunnusti murhanneensa Scott Lockhartin. Noah yrittää aloittaa elämäänsä alusta, mutta menneisyys on jättänyt tuhoisat jäljet mieheen, joka on enää vain haamu entisestään. Uutena hahmona mukaan tulee Irène Jacobin esittämä Juliette Le Gall, jonka näkökulmasta tulevia tapahtumia myös tarkkaillaan.

Alison (Wilson) on asunut tyttärensä Joanien kanssa Colen (Jackson) ja Luisan luona Montaukissa, mutta myös hänen kipeä menneisyytensä nousee pintaan Colen ja Luisan rakentaessa yhteistä tulevaisuutta.

Helenin (Tierney) elämä näyttää olevan mallillaan, mutta liikkeensä menestyksen ja vilkkaan kotielämän taustalla hänellä on huoli miesystävästään Vikistä ja lapsistaan, eikä hänen onnistu päästä eroon syyllisyydentunteestaan.

The Affairin 12-osainen 3. kausi alkaa HBO Nordicilla 21. marraskuuta, mutta avausjakso on katsottavissa ennakkoon jo 11. marraskuuta alkaen.