UUSIMMAT

Thor: Ragnarok -ohjaaja: Luvassa hyvin erilainen Marvel-elokuva

17.07.2016 13:02 | Aki Lehti

Taika Waititilla on taiteellinen vapaus tehdä itsensä näköinen Marvel-seikkailu.

Thor: Ragnarokin ohjaaja, hauskasta What We Do in the Shadowsista tuttu Taika Waititi on kuvaillut elokuvaa “Kosmiseksi road tripiksi”. Nyt hän paljastaa tuoreessa Polygonin haastattelussa luvassa olevan hyvin erilaisen Marvel-elokuvan.

– Minusta tuntuu kuin olisin vieraana Marvelin universumissa, mutta minulla on myös taiteellinen vapaus tehdä mitä haluan, Waititi sanoo.

Uusiseelantilainen ohjaaja kuvaa leffaa tällä hetkellä Australiassa ja kommentoi myös Hulkia esittävän Mark Ruffalon kommentteja. Ruffalo on vihjaillut Ragnarokin olevan tyyliltään kaverikomedia.

– Tässä vaiheessa on vielä hankala sanoa millainen lopputulos on, sillä juonta ja käsikirjoitusta muokataan edelleen. Thorin ja Hulkin kaveruussuhdetta kyllä käsitellään, mutta kukapa sen tässä vaiheessa tietää millainen valmiista elokuvasta muodostuu, Waititi jatkaa.

Ohjaaja korostaa myös, että elokuvasta tulee hyvä, jos kuvauksissa on hauskaa ja jos näyttelijöiden kemiat toimivat myös siviilissä.

– Se välittyy katsojalle, jos näyttelijät nauttivat työstään. Thor: Ragnarokista tulee taatusti erilainen Marvel-elokuva, kiitos Kevin Feigen, Waititi kiittää Marvel Studion isoa pamppua, joka on antanut hänelle vapauden tehdä näköisensä elokuva.

Thor: Ragnarok saa ensi-iltansa 3. marraskuuta vuonna 2017 ja siinä nähdään aiemmista elokuvista tuttujen Chris Hemsworthin, Tom Hiddlestonin ja Anthony Hopkinsin lisäksi muun muassa Hulkin rooliin palaava Mark Ruffalo sekä Taru sormusten herrasta -elokuvista tutut Cate Blanchett (Hela) ja Karl Urban (Skurge). Mukaan on palkattu myös Jurassic Parkin Jeff Goldblum (The Grandmaster) ja Creedin Tessa Thompson (Valkyrie).

Ohjaaja Waititi:
Taika-Waititi

Lähde:Polygon

Muropaketin uusimmat