Uusimmat

Tiedettä ja viihdettä – maksuton National Geographic -tv-kanava aloittaa maaliskuussa

31.10.2016 10:29 Muropaketin toimitus

Aiemmin maksukanavana Suomessa toiminut National Geographic on maaliskuusta lähtien ensimmäinen vapaasti katsottava National Geographic -kanava Euroopassa ja toinen maailmassa.

National Geographic on maailman johtava tieteeseen ja tutkimukseen keskittyvä asiaviihteellisten ohjelmien kanava, joka näkyy 169 maassa ja tavoittaa 433 miljoonaa kotitaloutta. Kanava tarjoaa katsojille viihdyttäviä ja innovatiivisia ohjelmia, joissa asiantuntijat ja a-listan julkkikset käsittelevät ajankohtaisia aiheita. Tämän lisäksi National Geographic keskittyy tutkimaan ja suojelemaan luontoa sekä tukemaan kehitystyötä eri tieteen aloilla.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota suomalaisille tv-katsojille korkealaatuisen National Geographic -kanavan ilmaiseksi maaliskuun alusta alkaen. National Geographic on brändinä tunnettu ja luotettava. Maailmanlaajuinen brändiuudistus tulee nostamaan kanavan laatumielikuvaa entisestään. Kanava tarjoaa myös erinomaisen ympäristön mainostajille, jotka haluavat viestinsä läpi laatusisällön parissa ”, kommentoi Fox Networks Group Oy:n maajohtaja Pia Kuhakoski.

Maksuton National Geographic aloittaa 1.3.2017

national-geographic