Uusimmat

Tom Cruisen scifi-hitin tv-versiosta julkaistiin uusi mainospätkä ja sekin näyttää aivan kamalalta

20.08.2015 20:21 Muropaketin toimitus

Minority Report

Vuonna 2002 ilmestyneen Minority Reportin tarinaa jatkava tv-sarja alkaa Yhdysvalloissa syyskuun 21. päivä FOX-kanavalla.

Sarjan ensimmäinen traileri ei vakuuttanut, eikä tämä uusi mainospätkä juuri tilannetta muuta, ei vaikka näyttelijät ja ohjaaja kuinka kehuvat kilvan tekelettään.

Tulevaisuus on vähän hönön näköinen ja henkilöhahmot kaavamaisia.

Virallinen synopsis kertoo:

“Minority Report seuraa epätodennäköistä parivaljakkoa, Dashia jota näyt tulevaisuudesta vainoavat ja Lara Vega -nimistä poliisia jonka taakkana on menneisyyden tapahtumat, heidän yrittäessään estää rikoksia vuonna 2065 ennen kuin ne tapahtuvat. Elokuvan tapahtumista ja PreCrime-yksikön hajoamisesta on 10 vuotta. Elokuvassa tulevaisuutta ennustaneet Dash, Arthur ja Agatha ovat nyt vapaita. Tämä on ajaton tarina kahdesta hukassa olevasta sielusta, Dashista ja Vegasta jotka löytävät ystävyyden, tarkoituksen ja pelastuksen toisistaan.”

No huh-huh!

Annetaan sarjalle tietysti mahdollisuus, eikä nyt täysin dumata tämän mainospätkän ja sen alla olevan trailerin perusteella.

Scifi kiinnostaa aina, joten kyllähän tämä tulee kuitenkin katsottua. 

Minority Reportin ovat tuottaneet Max Borenstein (Godzilla), Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank, Mark Mylod ja Kevin Falls ja sen pääosissa ovat Stark Sands, Meagan Good ja Laura Regan.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: YouTube