Uusimmat

Tuomari saa oman Netflix-sarjan

30.04.2016 09:12 Aki Lehti

The Punisher palaa, paljastaa Netflixin teaser-video.

Frank Castle palaa striimauspalveluun omassa sarjassaan.

Marvelin ja Netflixin Daredevilin kakkoskaudella ensi-esiintymisensä tehneenä Tuomarina nähdään jälleen tietysti Jon Bernthal ja Hannibal-sarjasta tuttu Steve Lightfoot toimii showrunnerina.

The Punisher on jo viides sarja Marvelin ja Netflixin diilissä. Vielä ei ole tiedossa nähdäänkö hänet myös Daredevilin, Jessica Jonesin, Luke Cagen ja Iron Fistin yhteissarja The Defendersissä.

Lähde: Twitter

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat