Uusimmat

Uusia Marvel-julkaisuja Suomeen – ”Lapsilla ei näihin supersankareihin ole varaa”

02.06.2016 07:43 Tatu Junni

Egmont-kustannus on tiedottanut tulevista supersankarijulkaisuistaan.

Lehtisektorilla viimeisenä Marvel-sankarina porskuttava Spider-Man – Hämähäkkimies saa parin seuraavan kuukauden aikana seurakseen neljä muhkeaa sarjakuva-albumia.

Kattaus on korea, mutta kääk, millaiset hinnat!

Supersankariseikkailut on Suomessa selvästi suunnattu vakituisessa virassa oleville aikuisille lukijoille, kun yhdestä albumista saa maksaa lentolipun hinnat.

Millar Mark – McNiven Steve: Sisällissota

Marvelin supersankarit asettuvat toisiaan vastaan ja tuloksena on sisällissota. Sama tarina on nähty Spider-Man-lehden sivuilla kymmenisen vuotta sitten, mutta ”Käännöstä viilattu pikkiriikkisesti, kokonaan uusi ladonta ja kansitaiteita enemmän”, lupaa Egmont.

208 sivua. Ilmestyy kesäkuussa. Hinta noin 44 euroa.

Pak Greg – Ríos Emma: Tohtori Outo: Alku

Alku esittelee Marvelin mystisimmän sankarin syntytarinan. Syksyllä 2016 ensi-illan saa myös Benedict Cumberbatchin tähdittämä Doctor Strange -elokuva.

136 sivua. Ilmestyy elokuussa. Hinta noin 35 euroa.

Civil War

Ryhmä-X: Vuosikerta 1985 – Osa 2

Marvelin elokuvinakin suosittu supersankariryhmä jatkaa klassisia seikkailujaan toisessa näköispainoskirjassa. Tähän odotettuun opukseen on koottu loppuosa vuoden 1985 Ryhmä-X -sarjakuvajulkaisuista.

408 sivua. Ilmestyy elokuussa. Hinta noin 45 euroa.

Ellis Warren – Andrews Kaare: Ryhmä-X: Xenogenesis

Xenogenesis vie sankaritiimimme Afrikkaan, missä huhujen mukaan syntyy lapsia, joilla on mystisiä voimia. Ovatko he ratkaisu mutantteja uhkaavaan sukupuuttoon vai uusi uhka koko maailmalle?

160 sivua. Ilmestyy elokuussa. Hinta noin 36 euroa.

(Hinnat suuntaa antavia)

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat