UUSIMMAT

Viaplayn kaikkien aikojen katsotuin sarja saa jatkoa

10.10.2016 18:02 | Muropaketin toimitus

Viaplay vahvistaa tekevänsä jatkoa menestyssarja Swedish Dicksille.

Swedish Dicksin ensimmäinen tuotantokausi sai ensi-iltansa Viaplayssa aikaisemmin syksyllä ja on jo noussut palvelun kaikkien aikojen katsotuimmaksi sarjaksi. Toinen tuotantokausi nähdään yksinoikeudella Viaplayssa vuoden 2017 loppupuolella.

Swedish Dicks on Viaplayn ensimmäinen alkuperäissarja ja yksi monista tulevista omista tuotannoista. Ensi vuoden puolella ensiesityksensä Viaplayssa saavat lukuisat alkuperäistuotannon sarjat, kuten rikosdraama Hassel sekä pohjoismainen trilleridraama Ockupationen – Miehitetty.

Swedish Dicks –sarja on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisesti. Viaplay ja Hollywood-studio Lionsgate ovat solmineet  kansainvälisen jakelusopimuksen Swedish Dicksistä, joten sarja tullaan jatkossa näkemään myös Pohjoismaiden ulkopuolella.

“Se, että Viaplayn ensimmäinen omatuotanto on ollut näin valtava menestys, tuntuu todella hienolta. Kansainvälinen jakelusopimus tarkoittaa myös sitä että sarja saa aivan uuden ja entistä laajemman yleisön. Samalla voimme iloksemme vahvistaa että sarjalle on tulossa jatkoa ja tulemme panostamaan jatkossakin markkinoiden parhaisiin pohjoismaisiin tuotantoihin”, sanoo Viaplayn toimitusjohtaja Jonas Karlén.

“Dicksit” Ingmar (Peter Stormare) ja Axel (Johan Glans) nousivat Pohjoismaissa nopeasti suosituksi ja paljon seuratuksi etsiväpariksi. Kaksikko on huomiotu laajasti myös kansainvälistä lehdistöä myöten mm.  Variety ja Hollywood Reporter -julkaisuissa. Omaperäinen etsiväkaksikko tullaan näkemään myös sarjan toisella tuotantokaudella.

”En ainoastaan näyttele toista etsivää sarjassa – olen myös sarjan innokas fani, joka ei malttaisi odottaa seuraavan jakson ilmestymistä. Tämä saattaa jopa olla ensimmäinen kerta urallani kun voin katsoa itseäni voimatta pahoin! Kiitokset kuuluvat luovalle tiimille, mukaan luettuna Viaplayn ihmiset, sekä tietysti fantastiselle näyttelijäkaartille. Olemme luoneet hirviön ja voin luvata teille jo tässä vaiheessa että toinen kausi tulee olemaan tajunnanräjäyttävä!” lupaa Stormare.

Swedish Dicks on komediallinen draamasarja kahdesta epävirallisesta yksityisetsivästä “Dickseistä”, jotka yhdessä ratkovat moninaisia mysteereitä Los Angelesin alueella. Taustalla kummittelee kuitenkin koko ajan kaikkein suurin murhamysteeri – mitä tapahtui Ingmarin ex-stunttipartnerille Texille (Keanu Reeves).

Toinen tuotantokausi kuvataan Los Angelesissa vuoden 2017 aikana ja nähdään ensi vuoden loppupuolella.

Lähde: Viaplay

Muropaketin uusimmat