Uusimmat

X-Men-tv-sarjan trailerit esittelevät mutanttien voimia

11.09.2016 10:52 Aki Lehti

X-Menin spin-off-sarja Legion alkaa vuoden 2017 alussa.

Legion-sarjasta on julkaistu pari uutta traileria, jotka esittelevät mutanttien voimia. Sarja alkaa ensi vuoden alkupuolella Yhdysvalloissa FX-kanavalla ja ensimmäinen tuotantokausi sisältää kahdeksan jaksoa.

Pääosissa Legionissa ovat Dan Stevens (The Guest), Rachel Keller (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation) ja Jean Smart (Fargo).

Legion keskittyy Charles Xavierin poika David Halleriin. Leegionakin tunnettu nuorukainen on äärettömän voimakas, mutta skitsofreniaa sairastava mutantti, joka on tuttu suomalaislukijoillekin muun muassa Ryhmä-X:n vuoden 1996 numeroista.

Legionin käsikirjoituksesta vastaa Noah Hawley (Fargo & Bones). Tuottajina toimivat Foxin X-Men-elokuvista tutut Lauren Shuler Donner, Bryan Singer ja Simon Kinberg sekä Agents of S.H.I.E.L.D.:in ja Daredevilin Jeph Loeb ja Jim Chory.

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat