UUSIMMAT

Yksi John Constantine -sarjakuvahahmon luojista kirjoitti DC Comicsille kirjeen, jonka sävy ei ole kovin mukava

05.03.2014 22:48 | Muropaketin toimitus

Stephen Bissettea kusetettiin jo aiemmin ja nyt hän on pahalla päällä Constantine -tv-sarjan takia.

Kaikki eivät ole tyytyväisiä tulossa olevaan Hellblazer: Constantine -tv-sarjaan. Tai ainakaan DC Comicsin tapaan hoitaa siihen liittyviä asioita. Constantine-hahmon loivat yhdessä Alan Moore, John Totleben ja Stephen Bissette.

Stephen Bissette kirjoitti DC Comicsille kirjeen, jonka hän julkaisi myös Facebook-profiilissaan. Siitä ei ole kovin vaikea lukea rivien välistä, mitä mieltä sarjakuvataiteilija on DC:n tavasta kohdella freelancerina heille töitä tehneitä artisteja ja sarjakuvien alkuperäisiä luojia. Hänen mielestään olisi mukavaa jos hänellekin kerrottaisiin projektista jotain. Eipä ole ensimmäinen kerta kun DC ei välitä enää lainkaan taiteilijasta jota he ovat kusettaneet jo aiemmin.

”Hyvä DC Comics:

Kuinka voitte tänään? Mukavaa kuulla.

Katsokaas, minä olen ainoa Constantinen luojista joka on aktiivinen netissä. Viime aikoina Constantine on saanut paljon huomiota tulossa olevan tv-sarjan takia, ja minä saan paljon pyyntöjä haastatteluihin, podcasteihin ja niin edelleen.

Päivittäin.

Mitä te, jättiyhtiö, haluatte minun tekevän? Haluatteko pitää minut ajan tasalla siitä mitä tapahtuu, minun pitävän helvetti vieköön turpani kiinni, käyttäytyvän nätisti tai käyttäytyvän huonosti? Tiedätte kyllä miten minut tavoittaa.

No, joka tapauksessa toivon että teillä menee hyvin, ja onnittelut uudesta upeasta tulossa olevasta tv-sarjasta, josta kaikki vaikuttavat olevan innoissaan. Minä tiedän siitä yhtä paljon kuin kuka tahansa kaduntallaaja, mutta ihmiset kysyvät siitä tietysti minulta. Halusin teidän vain tietävän millainen pulma tämä on minulle.

P.S. Ymmärrän kyllä että teillä on suurempiakin murheita. New Yorkin toimistonne kärsivät kylmästä talvesta ja Kaliforniassa kuivuudesta. Se on varmasti yhtä helvettiä.

Kiitos ja pitäkää huolta, pukeutukaa lämpimästi tai juokaa pullollinen vettä, ja kuten aina, oli mukavaa kuulla taas teistä.

Stephen Bissette.”

Lähde: Facebook