UUSIMMAT

Yksi viime vuosien parhaista tv-sarjoista saapui vihdoinkin myös Suomeen [video]

01.07.2015 20:20 Muropaketin toimitus

Breaking Badin tuottajien ja näyttelijänä paremmin tunnetun Ray McKinnonin Rectify löytyy vihdoinkin Netflixista.

No jo oli aikakin!

Dome.fi on hehkuttanut Yhdysvalloissa Sundance Channelilla pyörivää, Breaking Badin tuottajien ja näyttelijänä paremmin tunnetun Ray McKinnonin Rectify-sarjaa jo ties kuinka pitkään ja ihmetellyt miksi sitä ei ole näytetty Suomessa.

Nyt ei tarvitse enää tilailla dvd-, tai Blu-ray-levyjä ulkomaisista nettikaupoista, sillä sarjan 1. kausi lisättiin tänään Netflixiin.

Rectify kertoo omintakeiseen, hitaasti etenevään tyyliinsä 19 vuotta kuolemansellissä viettäneestä Daniel Holdenista, joka vapautetaan uusien todisteiden perusteella.

1. kausi sisältää vain kuusi jaksoa, mutta se on riittävästi. Rectify muistuttaa enemmänkin kuusi tuntia pitkää indie-elokuvaa kuin tv-sarjaa. 

Yhdysvalloissa alkaa 9. heinäkuuta jo sarjan kolmas kausi. Rectify ei ole kerännyt laadustaan huolimatta kovin kummoisia katsojalukuja, johtuen siitä ettei Sundance Channel näy kovin monessa amerikkalaiskodissa. Kriitikoiden kehut ja sarjan uusinnat AMC-kanavalla ovat kuitenkin nyt saaneet ihmiset odottamaan innolla 3. kautta. 

Rectify on Dome.fi:n mielestä parasta tv-draamaa vuosikausiin. Samalle tasolle ovat päässeet viime aikoina oikeastaan vain True Detective ja Treme.

Rectify löytyy täältä ja tässä 1. kauden traileri:

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Netflix