Mainos

10 miestä testasi Remingtonin uutuustrimmerin – ”tehokas ja tarkka, hintatasoon nähden pätevä laite”

13.12.2017 11:39 | Kaupallinen yhteistyö

Muropaketti ja Remington järjestivät testiryhmän, jossa kymmenen murottajaa testasi Durablade-uutuustrimmerin. Lue, mitä mieltä miehet tuotteesta olivat!

Kymmenen Muropaketin käyttäjää testasi Remingtonin Durablade MB050 -hybriditrimmerin ja antoi testijakson päätteeksi kattavan analyysin uutuudesta. Durablade-trimmeri on parranajokoneen ja partatrimmerin yhdistelmä, jonka avulla on helppoa muotoilla ja rajata partaa tarkasti ja siististi. Testiryhmä koostui kymmenestä eri-ikäisestä miehestä.

Testijakso kesti kaksi viikkoa, jonka aikana miehet tutustuivat perusteellisesti tuotteeseen ja lopuksi kertoivat rehellisen mielipiteensä.

Tästäkö uusi suosikki parranajoon? Lue tarkka analyysi uutuustuotteesta.

Näin trimmeriä käytettiin testijakson aikana

Moni käytti tuotetta normaaliin tapaan parranajoon ja parran siistimiseen. Osa testasi tuotetta myös kulmakarvojen siistimiseen ja hiusten leikkuuseen. Eräs testiryhmäläinen ajoi pään kokonaan kaljuksi trimmerillä.

Laitetta testattiin sekä kuiva- että märkäajoon.

Minkälainen oli lopputulos?

Testiryhmäläiset arvioivat lopputulosta vapaamuotoisesti omin sanoin annettujen kysymysten perusteella. Etenkin parran rajaamiseen ja trimmaamiseen tuote soveltui testiryhmän vastaajien mielestä hyvin.

”Parran rajaamiseen tuote oli tähän mennessä paras partatrimmeri, jota olen käyttänyt, ja siihen olin erittäin tyytyväinen. Parran rajaaminen onnistui hyvin myös kaulan alueelta eikä se ärsyttänyt melko herkkää ihoani.”

”Laitteella sai tehtyä todella hyvin rajaukset ja parran siistiminen onnistui muutenkin vaivatta. Parran ajaminen jätti pienen sängen.”

Muutama oli sitä mieltä, että täysin tarkkojen rajausten tekeminen oli hieman haasteellista.

”Trimmatessa laite oli tehokas ja tarkka, joskin rajaukset oli vaikeita tehdä tarkasti.”

Vastasiko trimmeri odotuksiasi?

Testiryhmäläisiä pyydettiin arvioimaan, vastasiko trimmeri mielikuvia ja odotuksia, joita heillä oli tuotetta kohtaan ennen testijakson alkua.

Uutuustuote vastasikin testiryhmäläisten odotuksiin hyvin ja eräs mainitsi, että trimmeri sopii etenkin pienen kokonsa takia hyvin mukaan reissun päälle.

”Trimmeri vastasi odotuksiani, ja rajaamisen osin se ylitti odotukseni.”

”Vastasi täysin odotuksia! Loistavasti toimiva paketti.”

”Luulin laitetta ’lelumaiseksi’ mutta se oli kyllä jämäkkä rakenteeltaan ja positiivinen yllätys! Vastasi odotuksia kyllä. ”

”Minulla ei oikein ollut minkäänlaisia odotuksia ennen laitteen saantia. Käytössä trimmeri yllätti positiivisesti. Laite on kevyt sekä tarpeeksi siro, jotta laitteella jaksaa tehdä tarkkaakin jälkeä ilman, että käsi väsyy.”

Muutama totesi, että aivan kaikissa käyttötarkoituksissa trimmeri ei korvaa esimerkiksi partahöylää.

”Ylläpitoajo onnistuu hienosti, mikäli ei täysin siistiä ajojälkeä odota. Märkäajo ei tehnyt ajosta helpompaa. Parran muotoiluun laite toimii hienosti ja laitteen ääni on siedettävä.”

Suosittelisitko trimmeriä ystävällesi?

Suurin osa testiryhmäläisistä suosittelisi tuotetta myös ystävilleen. Moni kiitteli laitteen hinta-laatu-suhdetta.

”Ainakin tämän hetkiseen hintatasoon nähden erittäin pätevä laite.”

”Riippuen mihin käyttöön olisi tulossa; kyllä voisin suositella. Sellaiselle karvanaamalle, joka pitää naamassaan esimerkiksi 2 mm:n tai 4 mm:n sänkeä ja haluaa ajaa kaulansa karvattomaksi, tämä on oiva laite.”

Muutama testiryhmäläinen olisi valmis suosittelemaan tuotetta nimenomaan parran muotoiluun, rajaamiseen ja siistimiseen.

”Suosittelisin ystävilleni, koska sen käyttö on helppoa eikä ärsytä ihoa. Rajaaminen onnistuu todella hyvin ja trimmausominaisuudetkin ovat hyvät.”

”Kokonaisuudessaan laite on kyllä ihan kelpo vehje! Laite on kätevä käyttää ja tekee melkein sen kaiken mitä lupaa. Laitetta voisi suositella kavereille nimenomaan partatrimmeriksi, jolla siistitään ja rajataan partaa.”

Näin miehet kommentoivat tuotetta omin sanoin:

Testiryhmäjakson lopuksi miehet saivat vielä kommentoida uutuustrimmeriä omin sanoin. Muutama testaaja nosti esiin tuotteen hellävaraisuuden:

”Tuotteen paketin mukaan laitteella pitäisi pystyä ajamaan, trimmaamaan sekä muotoilemaan partaa. Kaksi jälkimmäistä onnistuikin laitteella todella hyvin. Parran ajaminen sen sijaan varsinkin kuivana ei ollut kovinkaan tehokasta. Laite kyllä ajaa parran, mutta jätti itsellä sängen. Toisaalta se ei haitannut, koska itsellä kasvaa vaalea parta, mutta laitteesta ei ole välttämättä pieneksi näppäräksi matkapartakoneeksi, jos vaatii koneelta täysin sileää jälkeä. Toisaalta kun laite kun ei leikkaa liian läheltä ihoa, ajaminen ei jättänyt jälkiä, ärsytystä eikä haavoja ihoon.”

Useampi testaaja kiitteli trimmerin pitkää akkukestoa:

”Mukava ja nopea laite, jonka lataus kestää pitkään.”

Useampi testaaja toivoi laitteelle pidempää latausjohtoa.

”Laite ladataan USB-kaapelin kautta. Näen sen hyvänä asiana, koska lähes jokaisesta taloudesta löytyy vaikkapa puhelinlaturi, jolla laitteen pystyy lataamaan. Matkakäytössä laitteen voi tarvittaessa ladata autossa tai powerbankilla. Laitteen johto on pieni miinus, koska johto on melko lyhyt eikä laitteen mukana tullut säilytyspussia.”

Eräs testaaja totesi, että laite on ehdottomasti lunastanut lupauksensa:

”Tuote voittaa lähes kaikki aikaisemmin käyttämäni partatrimmerit”.

Tämä artikkeli on kaupallinen ja tehty yhteistyössä Remingtonin kanssa.