Mainos

5 vinkkiä – miten löydät parhaat Black Friday -tarjoukset

16.11.2017 13:54 | Kaupallinen yhteistyö

© iStock.com / GeorgeRudy

Marraskuun viimeisenä perjantaina 24.11. verkkokaupat täyttyvät Black Fridayn alennuksista. Etsitkö esimerkiksi uutta näytönohjainta tai kannettavaa tietokonetta? Alla vinkit, miten löydät parhaat alehinnat ja tarjoukset kätevästi ja nopeasti etkä tee virheostoksia.

Black Friday tekee taas tuloaan, ja lukuisat kaupat valmistautuvat alentamaan hintojaan perjantaina 24. marraskuuta. Kannattaakin olla hereillä, mikäli omalla toivelistalla on hankintoja tai joululahjaostokset vielä tekemättä.

Näin löydät parhaat tarjoukset

Alennusmyynnit saattavat kestää paikoitellen jopa koko Black Weekiksi kutsutun viikon ajan. Viikonlopun jälkeen vuorossa on puolestaan Cyber Monday. Hintaopas on laatinut kattavan oppaan, jonka avulla löydät parhaat alehinnat ja tarjoukset Black Fridayn laajasta tarjonnasta.

Hintaopas jakaa viisi tehokasta ohjetta Black Friday -ostoksille:

1. Aseta hintavahti

Jos sinulla on tietty tuote minkä haluat, aseta hintavahti hyvissä ajoin ja sinulle lähetetään tieto, kun tuotteen hinta putoaa – näin et joudu seuraamaan tuotteen hintakehitystä jatkuvasti. Viestivaihtoehtoja ovat sähköposti, tekstiviesti ja push-ilmoitus. Hintavahdin voi asentaa jokaisen tuotteen tuotesivulta.

Lataa ilmainen Hintaopas-sovellus iOS– ja Android -puhelimille ja aseta hintavahti.

2. Vertaile eri kauppojen hintoja

Hintaoppaan avulla voit helposti tarkistaa, onko eri kauppojen välillä hintaeroja. Kirjoita haluamasi tuotteen nimi hakukenttään ja Hintaopas antaa listan kaupoista, missä kyseistä tuotetta myydään ja millä hinnoilla. Näin voit helposti tarkistaa, mistä saat tuotteen halvimpaan mahdolliseen hintaan.

3. Tarkista tuotteen hintahistoria

Tuotteiden hinnat muuttuvat verkkokaupoissa jatkuvasti. Hintaoppaan hintahistoria-työkalun avulla voit tarkistaa, miten tuotteen hinta on eri verkkokaupoissa kehittynyt ja millä hinnalla sitä on halvimmillaan myyty. Näin tarkistat, onko tuotteen alehinta oikeasti hyvä. Tietokoneella löydät Hintaoppaan hintahistorian Tilastot-välilehdeltä, sovelluksessa kyseinen tieto löytyy tuotesivun yläosan hintagraafista.

Esimerkiksi:

 1. MSI GeForce GTX 1060 Gaming X HDMI 3xDP 3GB
 2. Microsoft Xbox One X
 3. LG OLED55B7V

4. Hyödynnä alennuskoodit

Useat verkkokaupat tarjoavat Black Fridayn kunniaksi alennuskoodeja, eli hyvällä tuurilla saatat saada haluamasi tuotteen hyvinkin halvalla! Tarkista siis ennen tuotteen ostoa, onko alennuskoodeja tarjolla.

5. Onko toimitus ilmainen?

Tarkista toimituskulut, ennen kuin klikkaat tuotteen kotiin ja tee ostopäätös vasta sitten. Monesti toimituskulut voivat ratkaista, mistä tuote kannattaa ostaa. Huomaathan, että monet verkkokaupat tarjoavat Black Fridayn kunniaksi ilmaiset toimituskulut.

Hintaopas on koonnut kaikkien verkkokauppojen Black Friday -tarjoukset omalle sivulle. Perjantaina 24.11. pystyt seuraamaan tarjouksia reaaliajassa. Hintaopas päivittää tarjouksia 24 tunnin ajan.

Klikkaa tästä Hintaoppaan Black Friday -sivulle. Tarjouksia päivitetään 21.11. alkaen, eli koko Black Weekin ajan.

 

Lue myös:

Hintaopas.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla voit vertailla kaikkien verkkokauppojen hintoja sekä löytää päivän parhaat tarjoukset yhdestä paikasta.

Katso tästä kaikkien verkkokauppojen Black Friday -tarjoukset!

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssä Hintaoppaan keskusteluketjussa ja löydä parhaat Black Friday tarjoukset

Black Fridayn suosituimmat tuotteet, Hintaopas.fi ennusteet: 

 1. Apple iPhone 7
 2. Apple iPhone X
 3. Asus VivoBook E403NA-FA029T
 4. LG OLED55B7V
 5. LG SJ9
 6. Nintendo Classic Mini SNES
 7. Sony Playstation 4 Pro 1TB
 8. Bose QuietComfort 35
 9. Apple AirPods
 10. Dyson V8 Absolute

Lataa ilmainen Hintaopas sovellus iOS– ja Android -puhelimille.

Kuva: iStock.com / GeorgeRudy