Mainos

Äänestä vuoden verkkokauppaa!

01.11.2017 14:15 | Kaupallinen yhteistyö

Oletko tehnyt viime vuoden aikana hyviä verkko-ostoksia? Nyt voit tuoda mielipiteesi kuuluviin, sillä Hintaopas.fi ja Muropaketti järjestävät Pohjoismaissa suositun Vuoden verkkokauppa 2017 -äänestyksen ensimmäistä kertaa Suomessa.

Vuoden verkkokauppa -äänestyksessä haetaan vuoden parasta verkkokauppaa. Äänestää voi paitsi vuoden parasta, myös omassa kategoriassaan (esimerkiksi kännykät tai pelikonsolit) loistavaa kauppaa. Hintaopas.fi järjestää äänestyksen yhteistyössä Muropaketin kanssa.

Ruotsissa äänestys on kerännyt kymmeniä tuhansia ääniä. Viime vuoden voittaja menestyi erinomaisesti myös Best customer service -kategoriassa, mikä kertonee siitä, että ainakin hyvä asiakaspalvelu on yksi suosioon ratkaisevasti vaikuttavista tekijöistä.

Äänestämällä voit samalla tehdä myös hyvää, sillä lahjoitamme jokaisesta äänestä aina 5 000 euroon saakka 10 senttiä Pelastusarmeijan suosittuun Joulupata-keräykseen. Keräys on järjestetty Suomessa vuodesta 1906 lähtien ja on tätä nykyä tärkeä osa suomalaista jouluperinnettä. Saaduilla varoilla tuetaan kotimaan vähävaraisia, lapsiperheitä, ahdingossa eläviä ihmisiä, syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ja yksinäisiä vanhuksia. Jouluapua annetaan vuosittain yli 7 000 kotitalouteen.

Käytännössä äänestämään pääset joko vierailemalla Vuoden verkkokauppa -sivulla tai suuntaamalla Hintaopas.fi:hin sen verkkokaupan kohdalle, jolle haluat äänesi antaa. Äänestyksessä on viisi kategoriaa:

  • Vuoden verkkokauppa (yleinen)
  • Puhelimet & tietotekniikka
  • Audio, kuva & valokuvaus
  • Koti & kodinkoneet
  • Pelit & konsolit

Äänestysaika on 1.–30.11.2017, ja voittaja ilmoitetaan joulukuussa. Tuloksia voi tarkastella jo äänestyksen aikana Vuoden verkkokauppa -sivulla.

Kipin kapin äänestämään!