Mainos

Arctic – viileän tyylikäs valinta pelaajalle

13.10.2017 09:21 | Kaupallinen yhteistyö

Peliala on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Arctic on ollut kehityksessä tiiviisti mukana ja alkanut panostaa pelaajille suunnattuihin tuotteisiin. Etenkin jäähdytysratkaisuissa Arcticin tuotteet tarjoavat kilpailukykyisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät tehokasta viilennystä järkevään hintaan.

Arctic on keskittynyt tuottamaan pelaajille mahdollisimman hiljaisen pelikokemuksen. Kun pelin äänimaailma ei peity jäähdytyksen meluun, Arctic lunastaa sloganinsa ”Less noise, more sound” sisältämän lupauksen.

Äänen lisäksi Arctic korostaa tehoa, oikeita välineitä ja suorituskykyistä jäähdytystä, jotta pelikokemuksesta tulee paras mahdollinen.

Arcticin hiljaiset jäähdytysjärjestelmät ovat markkinoiden edistyneimpiä, ja pelaajien erilaisiin tarpeisiin löytyy tuotteita joka lähtöön: esimerkiksi coolereita prosessoreille ja näytönohjaimille sekä kotelotuulettimia.

Arcticin jäähdytysjärjestelmät eivät ole ainoastaan tehokkaita vaan myös tyylikkäitä ratkaisuja.

Freezer 33 TR -prosessorijäähdytin Threadripper-prosessoreille

Ilmajäähdytteinen Arcticin Freezer 33 TR -prosessorijäähdytin on loistava valinta niille, jotka etsivät suorituskykyistä jäähdytystä mutta ovat tarkkoja budjetistaan.

AMD Ryzen Threadripper -prosessoreille suunniteltu Freezer 33 TR on päivitetty versio Arcticin palkitusta Freezer 33 -prosessorijäähdyttimestä.

Freezer 33 TR:n blokin pinta-alaa on kasvatettu, jotta se istuu AMD:n massiiviseen TR4-kantaan. Jäähdytin on varustettu BioniX F120 -tuulettimella, ja kokonaisuus on suunniteltu hoitamaan tehokkaasti 180 watin TDP-arvolla varustetun AMD Ryzenin lämpökuorma.

Freezer 33 TR:n tuuletin sisältää hiljaisen kolmivaiheisen moottorin, joka takaa pitkät pelisessiot ilman ärsyttävää meteliä. BioniX F120 -tuulettimen kierrosnopeudet ovat välillä 200–1800 RPM, ja kierrosnopeuksia voi halutessaan säätää patentoidun PWM Sharing -teknologian avulla.

Jäähdyttimessä on myös entisestään parannettu lämmönhaihdutus – tuotteen lämpöputket haihduttavat lämpöä entistä tehokkaammin. Yhteensä 49 alumiiniripaa luovat mikrotason pyörteitä, jotka vauhdittavat ilmankiertoa ja saavat ilman liikkumaan tehokkaammin lämpöputkien ympärillä.

Jäähdyttimen pinnoitus on suunniteltu lämmönjohtavuudeltaan niin, että se saa aikaan mikroturbulenssia jäähdyttimen pintarakenteessa. Se taas johtaa optimoituun lämmönhaihdutukseen lämpöputkissa, jolloin tehokkuus kasvaa.

AMD Threadripper -prosessoria varten suunniteltu blokki on tavallista laajempi, jotta se soveltuu AMD Ryzen Threadripperin käyttämään TR4-kantaan. Näin on mahdollista rakentaa erittäin tehokas jäähdytys high-end-tason tietokoneisiin.

Tuulettimen laakerointi perustuu uudenlaiseen metalliseos-nesteyhdistelmään, jolla saavutetaan entistä parempi suorituskyky. Vähemmän lämpökuormaa, vähemmän laakerimelua.

Tuotteen tekniset tiedot

Max. jäähdytyskapasiteetti: 320 wattia
Suositeltu TDP-arvo: 200 wattia

Lämpötahna: MX-4

Tuuletin: 120 mm, kierrosalue 200–1800 RPM
Melutaso: Enintään 26 desibeliä

Lue lisää tuotteesta!

Arctic MX-4 -lämpötahna kaikille jäähdyttimille

Arcticin MX-4 -lämpötahna koostuu hiilikuidun mikrokiteistä. Koostumus johtaa erittäin hyvään lämmönjohtavuuteen ja takaa, että prosessorin ja näytönohjaimen tuottama lämpö haihdutetaan nopeasti ja tehokkaasti. Tuote onkin erityisen hyvä ylikellottajille ja intohimoisille pelaajille. Lämpötahna on helppo levittää, joten sen käyttö on helppoa myös aloittelijoille.

Tuote ei sisällä metallihiukkasia, eli se ei myöskään johda sähköä.  Lisäksi tuote on kestävä – yksi kerros lämpötahnaa riittää ja kestää jopa kahdeksan vuotta.

Lue lisää tuotteesta!

Tämä artikkeli on kaupallinen ja tehty yhteistyössä Arcticin kanssa.