Mainos: Hintaopas
Mainos

Cyber Monday päättää alennusviikon – JNS Tech vinkkaa päivän parhaat tärpit

27.11.2019 08:48 Hintaopas

Cyber Monday tunnetaan verkkokauppiaiden omana alennuspäivänä, sillä alun perin Black Friday näkyi ainoastaan alennuksina kivijalkakaupoissa.

Nyt tilanne on kuitenkin toinen: Black Friday on laajentunut viikon kestäväksi Black Weekiksi, joka huipentuu tänään 2. joulukuuta vietettävään Cyber Mondayhin.

Jos etsit jotain tiettyä tuotetta, jonka hinta ei tippunut merkittävästi Black Fridayn aikana, voi se olla alennuksessa Cyber Mondayna. Seuraa Cyber Mondayn parhaita tarjouksia Hintaoppaasta, joka kokoaa yli 800 verkkokaupan tarjoukset vaivattomasti yhdelle sivulle.

Suomen suosituimpiin teknologiatubettajiin kuuluva JNS Tech poimi myös suosikkinsa Cyber Monday -tarjouksista.

Verkkokauppa tarjoaa Asuksen RX 580 Dual OC 4GB -näytönohjainta erittäin edulliseen 139,90 euron hintaan. Hinta on edullisin koskaan Hintaoppaan hintahistorian mukaan, ja 179 euron normaalihintaan verrattuna tämä näytönohjain on erittäin kannattava ostos. Tällä näytönohjaimella pyörivät niin kevyemmät kuin raskaammatkin pelit kohtuullisilla grafiikka-asetuksilla. Tutustu näytönohjaimeen tarkemmin Hintaoppaan sivuilla.

Verkkokaupassa on tarjouksessa myös Samsung C32JG50, joka on erityisesti hinta-laatusuhteeltaan erinomainen pelinäyttö.

Resoluutio on 2560×1440, ruudun koko 31,5 tuumaa ja päivitystaajuus 144 hertsiä. Paneeli on toteutettu VA-tekniikalla, joka antaa muun muassa tavallista TN-paneelia paremman kontrastin. Kaarevuutta löytyy 1800R:n verran. Katso lisätietoa ominaisuuksista Hintaoppaan sivuilta.

CDON.com tarjoaa SteelSeries QcK XXL -hiirimattoa 19,90 euron hintaan. Tämä hiirimatto on yksi suosituimmista pelaajien joukossa ja syystäkin. Normaalihinta tällä XXL-kokoisella, näppäimistön alle levittyvällä matolla on 31,90 euroa. Katso tarjous Hintaoppaan sivuilta.

Ilmainen Hintaopas-sovellus on saatavilla sekä Apple- että Android-puhelimille. Hintaopas kerää 830:n verkkokaupan Black Friday -tarjoukset yhdelle sivulle. Hintaopas.fi:ssä on 830 verkkokauppaa, 2 840 000 indeksoitua hintaa, 227 000 indeksoitua tuotetta.

JNS Tech on Suomen toiseksi suosituin teknologiasta kertova Youtube-kanava yli 22 000 tilaajallaan. Kanavan sisältö koostuu mm. tuotearvosteluista, osto-oppaista ja erilaisista tuotteita suosittelevista videoista. Artikkelin on kirjoittanut JNS Tech-kanavalle videoita tuottava Santeri Turunen, joka on tehnyt videoita teknologiasta vuodesta 2014.