Mainos: Kaupallinen yhteistyö
Mainos

Hintaopas.fi:n mobiilisovellus – tehokas palvelu hintatietoiselle ostajalle

03.10.2017 10:25 | Kaupallinen yhteistyö

Hintaopas.fi:n mobiilisovellus on kattava palvelu, jonka avulla ostopäätöksen teko helpottuu. Voit vertailla tuotteiden hintoja sovelluksen oman skannerin avulla, seurata päivän tarjouksia tai asettaa itsellesi hinta- ja varastovahdin.

Syksyllä 2015 Suomeen rantautunut Hintaopas.fi tarjoaa Suomen kattavimman valikoiman hintatietoja etenkin tietotekniikan, mobiiliteknologian ja pelaamisen tuotteissa. Palvelussa on valtava määrä mahdollisuuksia tuotteiden lajitteluun, etsit sitten uutta näytönohjainta, virtalähdettä tai vaikkapa SSD-levyä.

Hintaoppaan palvelusta on nyt ladattavissa myös mobiilisovellus, jonka avulla hintavertailu onnistuu entistäkin vaivattomammin. Sovelluksen toimintojen avulla ostopäätöksen teko helpottuu entisestään.

 

Mobiilisovellus listaa kaikkien Suomessa toimivien verkkokauppojen hintoja ja eri tuotteiden ominaisuuksia. Sovellus on kätevä etenkin niille, jotka haluavat olla hintatietoisia, mutta eivät jaksa vertailla eri liikkeiden hintoja.

Perinteisen hintavertailun lisäksi mobiilisovelluksessa on mukana monia toimintoja, joita tarkka kuluttaja voi käyttää apunaan hankintoja tehdessään.

Lataa sovellus:

Google Play
App Store

Skannaa tuote ja tarkista hinta verkkokaupoissa – tee ostopäätös vasta sitten

Yksi kätevimmistä sovelluksen tarjoamista eduista on puhelimen kameran avulla toimiva skanneri, jota voi käyttää konkreettisesti myymälässä haluamansa tuotteen kohdalla. Löytyykö kyseinen tuote halvemmalla verkosta?

Skannerin avulla voi lukea tuotteen viivakoodin ja tarkistaa mobiilisovelluksesta, mihin hintaan tuotteen saa eri verkkokaupoista. Näin kuluttaja voi varmistua, että ostaa valitsemansa tuotteen parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Sovelluksesta voi hakea sopivaa tuotetta erilaisten suodattimien avulla. Jos etsinnässä on esimerkiksi uusi näyttö, hakua voi rajata valmistajien lisäksi vaikkapa kuvakoon, maksimiresoluution, hertsien tai esimerkiksi AMD FreeSync- tai NVIDIA G-Sync -ominaisuuksien mukaan.

Näin käyttäjä voi luoda listauksen niistä vaihtoehdoista, jotka aidosti sopivat omiin tarpeisiin.

Hintavahti kertoo, jos tuotteen hinta putoaa

Hintaoppaaseen rekisteröityminen kannattaa. Oman käyttäjätilin avulla samat tiedot toimivat niin selainversiossa kuin mobiilisovelluksessakin. Mobiilisovelluksen käyttö itsessään ei vaadi käyttäjältä rekisteröitymistä, mutta oman tilin luomalla siitäkin saa enemmän irti.

Hintaoppaan hintavahti ilmoittaa käyttäjälle, jos etsityn tuotteen hinta laskee. Varastovahti puolestaan hälyttää, kun korvamerkattu tuote on saapunut varastoon ja jälleen saatavilla. Rekisteröityneet mobiilisovelluksen käyttäjät voivat valita ilmoitukset itselleen sähköpostiviestin lisäksi myös push-viestinä.

Sovelluksessa voi myös luoda erilaisia listoja ja jakaa niitä muille. Tämä toiminnollisuus on erityisen kätevä apu esimerkiksi lahjatoiveiden listaamiseen. Lisäksi listoista on apua myös ostopäätöksen tekemisessä: mikäli käyttäjä harkitsee esimerkiksi eri älypuhelinmallien välillä, ne voi tallettaa vertailua varten omaksi listakseen.

Tilin luominen on Hintaoppaaseen helppoa ja nopeaa. Rekisteröitynyt käyttäjä saa enemmän etuja käyttöönsä. Oman tilinen luominen onnistuu Kirjaudu sisään -valikosta. Rekisteröidy nyt!

Päivän tarjoukset kätevästi puhelimeen

Mobiilisovelluksen kautta voi helposti seurata päivän tarjouksia. Päivän tarjoukset -sivulle listataan tuotteita, joiden hinta on tippunut viisi prosenttia tai enemmän edellisen päivän alimmasta hinnasta.

Verkkokauppa ei voi ostaa paikkaa tältä listalta, eli päivän tarjoukset ovat aidosti hyviä diilejä. Päivän tarjouksiin pääset tutustumaan täältä.

Lisäksi sovelluksesta voi tarkastella tuotteen hintahistoriaa ja seurata, kuinka suosittu kyseinen tuote on menneisyydessä ollut. Mobiilisovelluksen kautta muun muassa näkee, onko tuotteen hinta nousemassa vai laskemassa. Näin käyttäjä tietää, milloin tuote kannattaa ostaa ja onko tarjous aidosti hyvä.

Hintaopas-sovellus on täysin maksuton, ja sen voi ladata täältä:

Lataa Android-sovellus Google Playsta

Lataa iOS-sovellus App Storesta

Onko sinulla jotain kysyttävää aiheesta? Osallistu keskusteluun MuroBBS:n puolella Hintaopas.fi:n keskustelupalstalla.

Lisätietoa Hintaopas.fi:stä

Hintaopas.fi on riippumaton ja Suomen kattavin tuotteiden vertailupalvelu. Hintaopas sisältää yli 700 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot, jotka helpottavat kuluttajien päätöksentekoa. Hintaoppaan käyttäminen on kuluttajille ilmaista ja läpinäkyvää, koska palvelu kattaa kaikki verkkokaupat huolimatta siitä, ovatko ne Hintaoppaan asiakkaita vai eivät. Hintaopas on perustettu vuonna 2002 ja toimii samalla konseptilla kahdeksassa maassa. Hintaoppaan omistaa norjalainen mediakonserni Schibsted Media Group, jonka palveluita Suomessa ovat myös Tori.fi, Lendo.fi ja Letsdeal.fi.

”Hintaopas näyttää Suomen ja kansainvälisten verkkokauppojen hinnat tuotteelle, tarkat tuotetiedot ja sopivan tuotteen valinnassa auttavia käyttäjäarvioita.”

Tutustu Hintaopas.fi:hin täällä.