Mainos: Kaupallinen yhteistyö
Mainos

Komplett ja Muropaketti yhteistyöhön – tulossa huikea kilpailu!

16.10.2017 11:22 | Kaupallinen yhteistyö

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa Komplett on nyt rantautunut Suomeen. Komplett ja Muropaketti aloittavat yhteistyön, joka tarjoaa murottajille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä testaamaan myymälää ja vaikuttamaan verkkokauppaan.

Muista Pohjoismaista tuttu Komplett on nyt myös Suomessa! Vielä tämän syksyn aikana Komplett tulee tarjoamaan murottajille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä testaamaan myymälää ennen muuta Suomea ja vaikuttamaan siihen, millaista verkkokauppaa rakennetaan.

Osana Muropaketin ja Komplettin yhteistyötä 1 500 nopeinta pääsevät kisaamaan Komplett-PC:n konfiguroinnissa. Osallistuneiden kesken tullaan arpomaan huippuluokan Komplett-PC. Luvassa on myös muita pienempiä kisoja sekä ainutlaatuisia alennuksia, joihin pääsee käsiksi osallistumalla Komplettin testaamiseen. Kilpailusta tiedotetaan lähiaikoina lisää – pysykäähän kuulolla!

Komplett on erikoistunut etenkin tietokonekomponentteihin, PC-pelaamiseen ja muihin tietokonetarvikkeisiin. Komplettin valikoiman kruununjalokivi on Komplett-PC, joka on täysin asiakkaan tilauksesta räätälöitävä peli-PC. Asiakas valitsee haluamansa komponentit, ja Komplett kokoaa tietokoneen käyttövalmiiksi Norjassa.

Kyseessä on Pohjoismaiden suosituin pelikone, joita valmistetaan asiakkaiden tilauksesta vuosittain yli 40 000 kappaletta. Komplett-PC:n komponentteja on helppo vaihtaa myöhemmin itse tarpeen vaatiessa. Komplett tarjoaa kolmen vuoden takuun kaikille Komplett-PC-koneille.

Komplett-PC -valikoimaan pääsee tutustumaan täällä.

Yhteistyön vauhdikas aloitus: Crazy Gaming Week

Muron ja Komplettin yhteistyö alkaa huipputarjouksien merkeissä, sillä Komplett on koonnut tälle viikolle mahtavan paketin, joka kiinnostaa etenkin pelaajia.

Tarjolla on huikeilla hinnoilla erä gaming- ja tietokonetarvikkeita sekä pelikoneita. Tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 22.10. asti tai niin kauan, kun tavaraa riittää.

Tutustu viikon tarjouksiin täällä.

Komplett-PC-kilpailu käynnistyy pian. Siitä tiedotetaan näyttävästi Muropaketti.comissa.