Mainos: Huawei
Mainos

Luovan ihmisen tuottavuuskiihdytin

11.11.2020 11:13 Huawei

Huawein MateBook X on huipputyylikäs uutuus kuuluu kannettavien tietokoneiden premium-luokkaan. Laite painaa vain yhden kilon ja on ainoastaan 13,6 millin paksuinen. Keveytensä ansiosta MateBook X:ää on myös helppo kantaa mukana.

 

MateBook X on ensimmäinen PC-kannettava, jossa on Infinite FullView -näyttö. Uutuusläppäri tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen riippumatta siitä, teetkö laitteella toimistotöitä, oletko luovien sisältöjen tuottaja tai katsotko elokuvia.

MateBook X:n 3:2-kuvasuhteen LTPS-näyttö tarjoaa ennennäkemättömän visuaalisen, yksityiskohtaisen ja värikkään katselukokemuksen, sillä se tukee 3K-resoluutiota (3000×2000) sadan prosentin sRGB-väreillä.

 

Aivan uutta vuorovaikutusta

Kosketustoiminnot lisäävät uuden ulottuvuuden monilaitteiseen käyttäjäkokemukseen. Näytön Fingers Gesture Screenshot -toiminnon avulla käyttäjä voi ottaa kuvakaappauksen pyyhkäisemällä näyttöä alaspäin kolmella sormella, yhtä helposti kuin älypuhelimellakin.

MateBook X tarjoaa myös kaksi erilaista silmiä suojaavaa ominaisuutta: Eye Comfort -tila suodattaa tehokkaasti sinistä valoa silmien rasituksen vähentämiseksi. Näytön kirkkauden laajat säätömahdollisuudet varmistavat tasapainoisen katselukokemuksen riippumatta siitä, millaisessa valaistuksessa laitetta käytetään.

Tyylikkään laitteen kymmenennen sukupolven Intel® Core ™ i5 -prosessori ja jopa 16 Gt RAM-muistia mahdollistavat entistä tehokkaamman työskentelyn. Wi-Fi 6 -tuki pitää Internet-yhteyden nopeana ja vakaana myös ruuhkaisina hetkinä, Wi-Fi 5:een verrattuna jopa kolminkertaisella nopeudella.

Huawein Multi-Screen-teknologian parannukset tarjoavat MateBook X:n käyttäjälle tehokkuutta ja tuottavuutta, sillä ne mahdollistavat älypuhelimen näytön peilaamisen tietokoneen näytölle ja jopa kolmen puhelinsovelluksen yhtäaikaisen avaamisen.

Huoletonta matkatyötä

Keveydestään huolimatta MateBook X tarjoaa jopa yhdeksän tunnin mediatoiston, sillä siinä on älykäs akunhallintajärjestelmä ja peräti 42 wattitunnin akku.

Matkatyöskentely on vaivatonta, sillä läppärin mukana tuleva 65 watin laturi tukee tietokoneen nopeaa lataamista ja kaikkia USB-C-portilla varustettuja laitteita. MateBook X:n porttiryhmissä on kaksi USB-C-porttia, jotka mahdollistavat kaksisuuntaisen tiedonsiirron, lataamisen ja oheislaitteiden käytön kulloisenkin tarpeen mukaan.

MateBook X on ensimmäinen kannettava, jossa on Huawei Free Touch -kosketusalusta. Se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia navigointiin ja tukee tuntoaistiin perustuvaa palautetta, mikä parantaa käyttökokemusta. Huawei Share -tunniste on sisällytetty napsautusalustaan, mikä tarjoaa helpon pääsyn Multi-Screen Collaboration -ominaisuuteen.

Yksityisyydensuoja uudella tasolla

Käyttäjän yksityisyyttä suojaa sormenjäljellä toimiva virtapainike, joka todentaa käyttäjän henkilöllisyyden turvallisesti. Se korvaa myös kirjautumiseen vaadittavan salasanan. MateBook X:n web-kamera on upotettu näppäimistöön, jolloin se ei vie tilaa näytöllä. Käyttäjä pystyy itse hallitsemaan kameraa näppäinpainikkeen avulla ja kamera ponnahtaa esiin vain, kun sille on tarvetta.

Huawei MateBook X muuttuu henkilökohtaiseksi elokuvateatteriksi rikasta ääntä tuottavan nelikaiutinjärjestelmän avulla. Äänijärjestelmän edistyneet algoritmit tuottavat laadukasta surround-ääntä kaikkiin käyttötarpeisiin.

Laitteen kaksoismikrofonijärjestelmä parantaa videopuheluiden ja virtuaalisten neuvottelukokousten käyttäjäkokemusta, koska siinä on myös etäiset äänet tunnistavia algoritmeja.

MateBook X:n suositushinta on 1 599 euroa (Core i5 / 16 Gt / 512Gt). Laite on saatavilla Suomessa kahdessa kauniissa värissä: huurteisen hopeisena ja metsänvihreänä. Huurteisen hopeinen (Silver Frost) on jo myynnissä ja metsänvihreän (Forest Green) myynti alkaa 30.11.2020.

Lue lisää ja osta Matebook X täältä!