Mainos: Yhteistyössä: Hintaopas
Mainos

Näin hinta putoaa pelimarkkinoilla – katso ja osallistu kevätkilpailuun, voit voittaa huhtikuun suosituimman uutuuspelin!

06.04.2018 15:05 Yhteistyössä: Hintaopas

Ensimmäinen Far Cry -peli lanseerattiin vuonna 2004 ja on tähän päivään mennessä saavuttanut vaikuttavan suosion ja seuraajajoukon sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Twitterissä peliä seuraa 340 000 ihmistä.

Auttaakseen hintatietoisia pelaajia, hintavertailupalvelu Hintaopas.fi on seurannut pelin edellisten versioiden hintakehitystä vuosien varrella ja selvittänyt, milloin on optimaalisin aika hankkia peli itselleen.

”Kun peli julkaistaan, aloitushinta on usein korkeampi kysynnän ollessa suurimmillaan. Aikaisempi datamme osoittaakin, että saattaa olla viisainta odottaa hetki ja hankkia peli vasta muutama kuukausi sen lanseeraamisen jälkeen”, opastaa Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Esimerkiksi edellisen Far Cry Primal -version hinta oli lanseerauksen aikaan 55 euroa ja kolme kuukautta tästä 39,95 euroa, joten säästöä kertyy noin 15 euroa.

”Jotta ostajat saisivat tällaiset tuotteet parhaaseen mahdolliseen hintaan, suosittelemme hyödyntämään myös Hintaopas.fi:n sovellusta, joka auttaa innokkaita harrastajia seuraamaan pelien hintoja. Sovellus ilmoittaa ostajalle, kun hinta laskee ja näin pelaaja saa parhaan mahdollisen hintadiilin.”

Muita huhtikuun odotettuja pelijulkistuksia ovat muun muassa God of War, Yakuza 6: The Song of Life, Frostpunk, Nintendo Labo, South Park: The Fractured But Whole, Extinction, Call of Duty WWII – The War Machine ja BattleTech.

 

Hintaoppaan huhtikuun kilpailu – osallistu ja voita hittipeli

Näin kevään korvalla hintavertailupalvelu Hintaopas.fi järjestää murolaisille pelikilpailun! Kaksi onnekasta voittaa veikkaamansa pelin itselleen.

Osallistu Hintaoppaan ja Muropaketin kilpailuun näin:

  1. Veikkaa tämän sivun alalaidan kommenttiosiossa (”Keskustelu” / ”Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssä”), mikä on Hintaoppaan huhtikuun haetuin peli.
  2. Mene osoitteeseen https://hintaopas.fi/category.php?k=378 ja aseta hintavahti veikkaamallesi pelille.
  3. Hintaopas näkee vahdin asettamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi perusteella, että olet mukana kisassa.

Kilpailu on voimassa 30.4.2018 asti ja arvonta suoritetaan 2.5. oikein arvanneiden kesken. Arvomme kaksi kappaletta tietokone- ja pelikonsolipelejä. Voittajat saavat itselleen veikkaamansa pelin. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Maaliskuun voittajat ovat:

Superdry

FinlandJunior

Hintaopas ja mobiilisovellus tarjoavat reaaliaikaista tietoa paitsi eri verkkokauppojen hinnoista ja hinnan muutoksista, myös varastotilanteesta. Lisäksi palvelun avulla voit seurata kaikkien verkkokauppojen päivän parhaat tarjoukset.

Hintaopas-sovellus iOS-laitteille ja Androidille.