Mainos

Näin löydät tammialen parhaat tarjoukset

27.12.2017 15:21 | Kaupallinen yhteistyö

iStock.com / Kerkez

Tiesitkö, että voit seurata eri tuotteiden hintoja Hintaoppaan hintavahdin avulla? Älä siis istu turhaan tuntikausia tietokoneen äärellä parhaat hinnat löytääksesi, vaan anna Hintavahdin tehdä työ puolestasi.

Monet kaupat tiputtavat tuotteiden hintojaan huomattavasti tammialen aikana, usein viikkojen ajan. Jos tiedät jo etukäteen mistä tuotteista olet kiinnostunut, voit asettaa näille tuotteille hintavahdin ja näin saada ilmoituksen, kun tuotteen hinta tippuu. Sinun tarvitsee vain muistaa tuotteen nimi sekä oma sähköpostiosoitteesi – ja voilà!

Mene haluamasi tuotteen tuotesivulle ja paina “Aseta hintavahti” -painiketta, jonka löydät tuotekuvan vierestä sivun ylälaidasta. Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa “Seuraa”. Tulet näin saamaan Hintaoppaalta valitsemasi viestin, tekstiviestin, push viestin tai sähköpostiviestin, heti kun tuotteen hinta tippuu.

Klikkaa tästä Päivän tarjoukset -sivuille, josta löydät päivän parhaat tarjoukset juuri nyt.

Suosituimpia puhelinmalleja: 

1. Apple iPhone 7 32GB (yli 15% klikeistä)
2. Samsung Galaxy S8 64GB
3. Apple iPhone 6 32GB
4. Huawei Honor 8 32GB
5. Apple iPhone X 64 GB

Apple iPhone 7 32GB on ylivoimaisesti suosituin puhelinmalli. Sen halvin hinta on 487,90€  ja kallein 783€. Vertaamalla hintoja Hintaoppaan avulla voit säästää 295,1€.

 

 

Suosituimpia urheilukelloja:

1. Polar M430
2. Garmin Forerunner 735XT
3. Suunto Spartan Trainer Wrist HR
4. Suunto Spartan Sport Wrist HR
5. Polar M200

Polar M 430 -urheilukello lanseerattiin 2017 ja se on tämän hetken suosituin malli. Kaikenkaikkiaan se yltää 14. suosituimmaksi tuotteeksi koko Hintaoppaassa. Vertaamalla hintoja Hintaoppaan avulla, pystyt säästämään tästä tuotteesta vähintään 88€.

Lue myös:

Hintaopas.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla voit vertailla kaikkien verkkokauppojen hintoja sekä löytää päivän parhaat tarjoukset yhdestä paikasta.

Lataa ilmainen Hintaopas sovellus iOS– ja Android -puhelimille.

Tämä artikkeli on kaupallinen ja tehty yhteistyössä Hintaopas.fi:n kanssa.