Mainos: Kaupallinen yhteistyö
Mainos

Näin paljon Samsung Galaxy S9:n hinta putoaa – katso ja osallistu kilpailuun

06.03.2018 15:48 | Kaupallinen yhteistyö

Juuri julkistettu Samsung Galaxy S9/S9+ on herättänyt kuluttajien uteliaisuuden, mutta hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n data osoittaa, että hinta laskee huomattavasti muutaman kuukauden kuluessa. Osallistu myös kilpailuun jutun lopussa ja voit voittaa 100 euron lahjakortin valitsemaasi verkkokauppaan!

Uusi malli kiinnostaa kuluttajia, sillä tällä hetkellä S9 on yli 700 verkkokauppaa vertailevan hintavertailupalvelu Hintaopas.fi:n hakutilastoissa eniten noussut tuote. Mallit tulevat Suomessa myymälöihin 16. maaliskuuta ja ennakkomyynti alkaa välittömästi. Perusmallin suositushinta on 899 euroa ja plusmallin 999 euroa.

”Hintaoppaan aikaisempi data osoittaa, että Galaxy-mallien hinta putoaa eniten kolme kuukautta julkaisupäivän jälkeen. Voikin olla viisainta odottaa suurimman hypen laantumista ja hankkia puhelin vasta hiukan myöhemmin”, kertoo Hintaopas.fi:n maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

”Dataa tarkastelemalla voidaan arvioida, että hankkimalla Samsung Galaxy S9 -puhelimen vasta kesäkuussa, kuluttaja voi saavuttaa jopa 23 prosentin säästön. Tämä tarkoittaisi noin 207 euron säästöä laitetta kohti.”

Hintaopas.fi talvikilpailu – osallistu ja voita 100 euron lahjakortti

Maaliskuun kunniaksi hintavertailupalvelu Hintaopas.fi järjestää murolaisille talvikilpailun! Kaksi onnekasta voittajaa lunastaa 100 euron lahjakortin valitsemaansa verkkokauppaan.

Hintaopas.fi:n maaliskuu on täynnä supersuosittuja tuotteita ja hintavahdin avulla saat kätevästi reaaliaikaista tietoa eri liikkeiden hinnoista ja hinnan muutoksista. Hintavahti ilmoittaa käyttäjälle, jos etsityn tuotteen hinta laskee. Varastovahti puolestaan hälyttää, kun merkattu tuote on saapunut varastoon ja jälleen saatavilla.

Osallistu Hintaopas.fi:n ja Muropaketin kilpailuun näin:

  1. Kerro tämän sivun alalaidan kommenttiosiossa (”Keskustelu” / ”Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssä”) mihin verkkokauppaan haluaisit lahjakortin.
  2. Mene osoitteeseen Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB ja aseta hintavahti puhelimelle.
  3. Hintaopas näkee vahdin asettamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi perusteella, että olet mukana kisassa.

Kilpailu on voimassa 31.3.2018 asti ja arvonta suoritetaan 6.4. kaikkien osallistujien kesken. Arvomme kaksi kappaletta 100 euron lahjakortteja. Voittajat saavat itse valita lahjakortin haluamaansa verkkokauppaan. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Voittajlle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille!

Hintaopas.fi ja mobiilisovellus tarjoavat reaaliaikaista tietoa paitsi eri liikkeiden hinnoista ja hinnan muutoksista, myös varastotilanteesta. Lisäksi voit vertailla kaikkien verkkokauppojen päivän parhaat tarjoukset yhdestä paikasta.

Hintaopas-sovellus iOS-laitteille ja Androidille.