Mainos: Kaupallinen yhteistyö
Mainos

Nixu Challenge käynnistyi – lunasta paikkasi kyberturvan ytimessä

05.03.2018 12:00 | Kaupallinen yhteistyö

Kiinnostaako sinua kansainvälinen harjoittelu- ja työpaikka kyberturvan kiistattomassa ytimessä? The Nixu Challenge haastaa alan kirkkaimmat tulevaisuudentoivot ratkomaan keskinäisen paremmuutensa teknisissä tehtävissä. Vilkaise siis peiliin, sillä etsimme sinua.

The Nixu Challenge -tehtävien skaala on laaja. Löydät haasteiden joukosta ammattilaisille suunnattuja tehtäviä, mutta yhtä lailla ratkottavaa on myös aloittelijalle. Meille tärkeimmät ominaisuutesi ovat oppimishalu, periksiantamattomuus ja kyky perustella tehdyt valinnat.

Pohjois-Euroopan voimakkaimmin kasvaviin kyberturva-asiantuntijoihin kuuluva Nixu työllistää tällä hetkellä yli 300 ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Yhdysvalloissa. Vuoden 2018 loppuun mennessä meitä tulee olemaan yli 400.

Haemme The Nixu Challengen avulla tulevaisuudenkykyjä, jotka ovat enemmän kuin ansioluettelonsa. Nixulaiset ovat yksilöitä, joita yhdistää intohimo työhönsä. Meillä ei pyöritellä peukaloita, vaan rakennetaan joka päivä paremmin ja turvallisemmin toimivaa digitaalista maailmaa.

The Nixu Challenge -tehtävissä menestyneet aloittelijat pääsevät kehittämään osaamistaan Nixun harjoitteluohjelman kautta aitoihin kyberturva-alan työtehtäviin alan huippuosaajien tiimeihin. Kokeneemmille Nixu tarjoaa reitin mielenkiintoisiin kansainvälisiin asiakasprojekteihin ja arvostettuun työyhteisöön.

Testaa taitosi 18.3.2018 mennessä ja hae paikkaa osoitteessa nixuchallenge.com