PS4:n hittipelien hinnoissa huimia eroja – säästä jopa kymmeniä euroja

03.06.2019 15:34 | hintaopas.fi

Hintavertailupalvelu Hintaopas paljasti suuria eroavaisuuksia PS4:n top 3 pelien hinnoissa sekä mielenkiintoista tietoa viime vuosien suosituimmista pelikonsoleista.

PS4:n suosituimpia pelejä ovat tällä hetkellä Red Dead Redemption 2, NHL 19 ja Days Gone.

Hintavertailupalvelu Hintaoppaan hintahistorian perusteella Red Dead Redemption 2:n hinta on laskenut alkuperäisestä 58,80 eurosta alle 40 euron rajapyykin.

Suuren urheilujuhlan tuntua tarjoilevan NHL 19 -pelin hinta on myös tullut mukavasti alaspäin. Hintaoppaan hintaennuste ei kuitenkaan enteile loppuvuodelle enää merkittävää laskua.

Hintatietoisen kuluttajan kannattaa hyödyntää Hintaoppaan hintavertailua päivän parhaimman hinnan etsimisessä. Tällä kertaa se paljastaa, että suosittu lätkäpeli irtoaa edullisimmillaan 29,95 eurolla.

Halvimman ja kalleimman vaihtoehdon välillä muodostuu eroa lähes 60 euroa.

PS4:n suosituimpia pelejä ovat tällä hetkellä Red Dead Redemption 2, NHL 19 ja Days Gone.

 

Keväällä 2019 ilmestyneen post-apokalyptisen selviytymiskauhupelin Days Gonen hinta ei ole Hintaoppaan hintahistorian perusteella ehtinyt laskea reilua kymmentä euroa enempää.

Suositun uutuuspelin hinnan merkittävää alenemista voi joutua vielä odottamaan jonkin aikaa.

Hintaoppaan hintavahdin aktivoiminen on helppo tapaa varmistaa, että Days Gonen ensimmäinen kunnon hintapudotus ei mene sivu suun. Hintavahti ilmoittaa sähköpostitse tuotteen hinnan laskemisesta.

Kirjautuneet käyttäjät pystyvät myös asettamaan sinne omia hintarajojaan.

 

Hintavahti

 

Pelaamisesta kiinnostuneen on hyvä seurata Hintaoppaan päivän tarjouksia, joiden joukosta löytyvät äskettäin yksittäisessä verkkokaupassa lasketut hinnat.

Tuotteen hinnan on täytynyt tippua viisi prosenttia tai enemmän edellisen päivän alimmasta hinnasta.

Hintaopas paljastaa, että Microsoftin ja Sonyn välinen konsolisota jatkuu edelleen tiukkana

Vuoden 2019 kolmen suosituimman pelikonsolin joukkoon mahtuu Microsoft Xbox One S:n ja Sony PlayStation 4 Pron lisäksi hienoisena yllättäjänä Sega Mega Drive Mini. On mielenkiintoista seurata, mihin suuntaan Xboxin ja PS4:n välinen taisto kääntyy vuoden edetessä.

Viime vuonna voiton vei selvästi Microsoft Xbox One S. Yllättävää vetovoimaa löytyi myös kahdesta edullisesta retrokonsolista, Koch The C64 Ministä ja Sony PlayStation Classicista.

Vuosi 2017 oli puolestaan Nintendon juhlaa. Silloin kolmen kärkeen kiilasivat Nintendo Switch ja Nintendo Classic Mini SNES. Tiukasti niiden tuntumassa pysyttelivät Microsoft Xbox One X ja Sony PlayStation 4 Slim.

 

Katso kaikki suosituimmat pelikonsolit ja niiden halvimmat hinnat tästä.

Maksuton Hintaopas-sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-puhelimille.