Mainos: Xiaomi
Mainos

Redmi Note 9 Pro on superpuhelin somettajalle ja mobiilipelaajalle

16.07.2020 12:44 | Xiaomi

Erinomaisen älypuhelimen ei tarvitse aina olla kallis. Tämän todistaa Xiaomin Redmi Note 9 Pro, jonka ominaisuudet ovat nostaneet sen milleniaalien hittiluuriksi.

Kesäkuussa Suomessa julkaistut Redmi Note 9 Pro and Redmi Note 9 jatkavat Xiaomin legendaaristen Redmi-älypuhelinten sarjaa, jossa yhdistyvät korkea laatu ja kohtuullinen hinta. Euroopassa erittäin suositun Redmi-brändin uutuudet pistävätkin sananmukaisesti haukkomaan henkeä.

Redmi Note 9 Pro nappaa kiinni mobiilimaailman kuumimpiin trendeihin, mikä tarkoittaa helppoa kauniiden ja korkealaatuisten valokuvien ottamista sekä videoiden tekemistä esimerkiksi Instagramiin ja YouTubeen. Tässä tehtävässä käyttäjää auttavat puhelimen suuri ja kirkas 6,67 tuuman ja 2400×1080 pikselin LCD-näyttö sekä 4K-videokuvausta tukeva 64 megapikselin pääkamera.

Vaihtelua kuvakulmiin tarjoavat pääkameraa täydentävät 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Tämä puhelin kädessään on myös helppo tuntea itsensä elokuvaohjaajaksi, sillä puhelimen videotilassa sisältöä voi vangita elokuvateollisuudesta tutulla laajakuvalla eli 2,39:1 kuvasuhteella.

Hidastava selfiekamera koukuttaa ja houkuttaa

Yksi sosiaalisen median menestystekijöistä on taito tuottaa persoonallista ja luovaa sisältöä. Tämä onnistuu Redmi Note 9 Pron edistyksellisten videosuodattimien avulla. Huomion vangitsevat erityisesti näyttävät kaleidoskooppiefektit, joiden optiset illuusiot synnyttävät jännittäviä ja mielikuvituksen rajoja hipovia videoita. Lisäksi puhelimen etuosasta löytyy korkealaatuinen 16 megapikselin selfiekamera, jonka uusi hidastustila mahdollistaa sosiaalisessa mediassa seuraajia houkuttelevien hidastusvideoiden tekemisen esimerkiksi supersuosittuun TikTokiin.

Mobiilipelien kehittynyt pelitekniikka on kasvattanut mobiililaitteisiin kohdistuvia vaatimuksia ja pelaajat ovatkin mobiililaitevalmistajille entistä tärkeämpi kohderyhmä. Tämä käy ilmi kun kurkistaa Redmi Note 9 Pron Full HD+ -tasolle yltävän näytön taakse, mistä löytyy Qualcommin kehittämä Snapdragon 720G -järjestelmäpiiri ja 6 gigatavua RAM-muistia.

Uutuuspuhelin pyörittää sulavasti koukuttavia hittipelejä Call of Dutystä nostalgiseen Lego Heroes Unboxediin ja sarjakuvamaiseen Boris And The Dark Survivaliin. Intensiivistä ja pitkäkestoista pelaamista helpottaa tehokas 5020 milliampeeritunnin akku, joka latautuu 57 prosentin varaustasoon vain 30 minuutissa. Näin ollen pelaaminen ei kärsi pitkistä katkoksista.

Redmi Note 9 Pro 6GB + 128GB ja Redmi Note 9 4 Gt + 128 Gt ovat molemmat saatavilla kolmessa eri värissä (harmaa, valkoinen, vihreä).
Puhelimien suositushinnat ovat 329 € ja 249 €.
Suomessa niitä myyvät Mi Store, Elisa, DNA, Gigantti, Verkkokauppa, Power sekä Telia.

Lue lisää Redmi Note 9 -sarjasta täältä.

OSALLISTU JA VOITA XIAOMI-KUULOKKEET!

Mikä on Sinun mielestäsi uuden Redmi Note 9 Pron kiinnostavin ominaisuus? Kaikkien 6.8.2020 mennessä vastanneiden kesken arvotaan Mi True Wireless Earphones 2 -kuulokkeet.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.