Mainos: HONOR
Mainos

Tämä videokuvaajan unelmapuhelin mahtuu pienempäänkin käteen – osallistu ja voita yhteensopivat vastamelukuulokkeet

26.10.2021 10:00 | HONOR

Huaweista omaksi yhtiökseen irtautunut Honor palaa Suomen markkinoille estetiikkaa ja suorituskykyä huokuvalla älypuhelimella. Uusi HONOR 50 haastaa kilpailijansa erityisesti mobiilipelaamisessa ja -kuvaamisessa.

Honorin uudesta tulemisesta on kohistu pitkin syksyä, sillä solmitut toimittajakumppanuudet Googlen ja Qualcommin kanssa nostavat brändin ja HONOR 50:n kertaheitolla halutuimpien Android-puhelinten sarjaan. Kattava sovellusympäristö ja sulava mobiilikokemus on näiltä osin taattu.

Ensikosketus uuteen HONOR 50 -puhelimeen havahduttaa ihailemaan sen keveyttä (175 g) ja vaivatonta käyttöä yhdellä kädellä (160 x 73,8 x 7,8 mm). Monien muiden valmistajien puhelinten turpoaminen yhä suurempiin mittoihin ärsyttää näppäräkäyttöisten luurien faneja, joten tällaiselle käyttäjäystävälliselle vaihtoehdolle on olemassa selkeä tarve.

Lisää pisteitä ropisee rohkean raikkaasta designista. Erityisesti Frost Crystal -malli tarjoaa roppakaupalla bling blingiä sitä rakastaville. Hillitympää tyylikkyyttä edustavat Emerald Green ja Midnight Black.

Monipuolinen selfie-kamera somettajille ja vloggaajille

Tehosteet, tekoäly ja pääkameran kolminumeroiset megapikselit ovat olennainen osa tämän päivän huippupuhelinten dna:ta, eikä HONOR 50 tee siinä poikkeusta. Teknisesti valokuvauksesta on tehty helppoa ja kuvat ovat kirkkaita ja korkealaatuisia. Takakamerapatteriston (108MP+8MP+2MP+2MP) valtavirrasta poikkeava kaksoiskehä-estetiikka toimii myös tyylikkäänä katseenvangitsijana.

Poikkeuksellisen tehokas 32 megapikselin etukamera tuottaa korkearesoluutioisia ja yksityiskohtaisia selfieitä ja videoita eri valaistusolosuhteissa. Vloggaajille HONOR 50 mahdollistaa yhden otoksen tallennustekniikan antamalla etu- ja takakameran toimia samanaikaisesti ja näyttämällä kameramateriaalin yhdessä käyttöliittymässä.

Näyttönä toimii 6,57 tuuman superkaareva OLED-näyttö 120 Hz:n päivitystaajuudella ja 300 Hz:n kosketustunnistuksella. Älykäs päivitystaajuuden säätö tekee HONOR 50:stä sulavan puhelimen sekä videoiden katseluun ja pelaamiseen että tekstin lukemiseen. Kymppibittisen näytön 1,07 miljardia väriä toistuvat luonnollisesti ja kirkkaasti.

Vakaa pelikokemus pienemmällä virrankulutuksella

HONOR 50 on varustettu Qualcomm Snapdragon 778G 5G -prosessorilla, joka on merkittävästi edellisen sukupolven Qualcomm Snapdragon 765G:tä nopeampi ja tehokkaampi. Kirsikkana kakun päällä on Honorin kehittämä GPU Turbo X -grafiikkakiihdytysteknologia, joka tehostaa puhelimen pelisuorituskykyä, vähentää virrankulutusta sekä varmistaa tasalaatuisen ja vakaan pelikokemuksen.

Lisävarusteena saatavat langattomat HONOR Earbuds 2 Lite -kuulokkeet pitävät pelin äänet ja näytön toiston aina synkronisoituna.

Uusia innovaatioita löytyy myös akkuosastolta. HONOR 66W SuperCharge -pikalataus käyttää käänteentekevää single-cell, dual-loop -teknologiaa, mikä vähentää impendanssia ja lämpöä lisäten vastaavasti 4300 mAh:n akun kapasiteettia ja tarjoten pidemmän akunkeston. Tämän uuden tekniikan ansiosta HONOR 50 latautuu 3 prosentista 70 prosenttiin 20 minuutissa ja täyteen 45 minuutissa.

 

Osallistu kisaan ja voita HONOR Earbuds 2 Lite -vastamelukuulokkeet!

 

Vastaamalla tähän kysymykseen voit voittaa itsellesi langattomat HONOR Earbuds 2 Lite -vastamelukuulokkeet (ovh 79 euroa). Jaossa on kolme paria kuulokkeita.

Kilpailu päättyy 12.12.21. Arvonta suoritetaan joulukuussa 2021.