Tilaa Muropaketin uutiskirje ja osallistut langattomien Sony LinkBuds-kuulokkeiden arvontaan (arvo 180 €)

01.03.2023 08:32 Muropaketin toimitus

LinkBuds

Kaikki Muropaketin uutiskirjeen maaliskuun aikana tilaavat osallistuvat automaattisesti Sonyn langattomien LinkBuds-kuulokkeiden arvontaan!

Sony kuvailee LinkBuds-kuulokkeita seuraavasti:

”Kuuntele suosikkimusiikkiasi ilman häiriöitä täysin langattomien Sony LinkBuds S -in-ear-kuulokkeiden avulla, jotka tarjoavat Active Noise Cancelling -ominaisuuden, mukavan sopivuuden, vedenkestävän rakenteen sekä yhteensä 20 tuntia kuunteluaikaa.”

Kuulokkeiden suositushinta on 180 euroa. Tutustu tuotteeseen tarkemmin täällä.

LinkBuds

Muropaketin uutiskirjekilpailuun osallistuminen on yksinkertaista: tilaa kirje 1.3.2023–31.3.2023 välisenä aikana, ja olet suoraan mukana Sony LinkBuds -kuulokkeiden arvonnassa. Tilauslomake löytyy tämän sivun alalaidasta tai vaihtoehtoisesti tältä sivulta.

Arvomme kuulokepaketteja yhteensä kaksi kappaletta.

Kilpailu on suunnattu Muropaketin Suomessa asuville lukijoille. Voittajat arvotaan maaliskuun 2023 aikana uutiskirjeen tilanneiden kesken, ja heihin otetaan huhtikuun alussa yhteyttä siihen sähköpostiosoitteeseen, johon kirje on tilattu.

Ole siis tarkka, että kirjoitat osoitteesi varmasti oikein ja että seuraat saapuvia viestejä huhtikuun alussa säännöllisesti (kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio)! Mikäli emme tavoita voittajaa viikon aikana, arvomme uuden voittajan.

LinkBuds

Muropaketin uutiskirjeen tilaajana saat tärkeimmät uutiset, testit ja artikkelit suoraan sähköpostiisi kahdesti viikossa. Mallikirjeeseen voi tutustua täällä.

Kilpailu on toteutettu yhteistyössä Sonyn kanssa.

Kilpailun yhteydessä luovutettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan uutiskirjeen ja palkinnon toimittamiseen. Tilauksen voi halutessaan lopettaa milloin tahansa kirjeestä löytyvän linkin kautta.

Muropaketin uusimmat