Mainos: Huawei
Mainos

Vapauden ääni ilman taustamelua

09.11.2020 12:46 Huawei

Huawein uudet FreeBuds Pro -langattomat nappikuulokkeet tarjoavat uusia ulottuvuuksia johdottoman kuuntelemiseen. Erinomaista äänenlaatua täydentää dynaamista melua tehokkaasti vaimentava huipputeknologia.

Marraskuussa Suomen markkinoille julkaistut Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeet ovat tämän vuoden odotetuimpia lippulaivaluokan audiotuotteita. Ne ovatkin perusteltu hankinta korkealuokkaista äänikokemusta arvostavalle ja sanan täydessä merkityksessä “nappivalinta” vaikkapa pukinkonttiin. Siitä pitää huolen Free Buds Pro -kuulokkeiden True Wireless Stereo (TWS) -ominaisuus, tyylikkään pelkistetty ulkonäkö ja ensiluokkainen käyttömukavuus. Laadukas audio on harvoin näyttänyt ja tuntunut näin hyvältä!

Äänenlaadun kannalta yksi merkittävimmästä teknisistä ratkaisuista on FreeBuds Pro -kuulokkeiden räätälöity jousitus kaiuttimen ja dynaamisen ohjaimen välillä. Jäljittelemällä johtavien Hi-Fi-valmistajien käyttämää tekniikkaa, kuulokkeiden vakautettu akustinen järjestelmä vähentää tärinää ja parantaa tällä tavalla äänenlaatua. Korkealaatuista äänentoistoa täydentää uutena ominaisuutena dynaaminen taajuuskorjaimen säätö, joka hyödyntää korvan sisäisestä mikrofonista keräämiään tietoja äänen automaattiseksi optimoimiseksi käyttäjän korvatyypille.

Älykäs melunvaimennus sopeutuu ympäristöön

Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeiden edistyksellisyys kiteytyy älykkääseen dynaamiseen melunvaimennukseen, joka yltää jopa 40 desibeliin. Nappikuulokkeiden sisä- ja ulkopuolelle sijoitetut kaksoismikrofonit tunnistavat nopeasti ympäröivän meluympäristön ja vaihtelevat automaattisesti kolmen melunvaimennustilan välillä (Ultra Mode, Cozy Mode ja General Mode) parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen tarjoamiseksi. Tämä ominaisuus tekee Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeista erinomaiset kotikäyttöön, lenkkipolulle tai kaupungin vilkkaille kaduille.

Ylistystä on annettava myös Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeiden tuulenpitävälle rakenteelle, joka osaltaan vähentää muun muassa säästä johtuvia meluhäiriöitä. Ulkopuolinen melu ei häiritse esimerkiksi ulkona kävelemisen, juoksemisen tai pyöräilyn aikana. Jos pelkkä kuulokkeiden rakenteen tarjoama vaimennus ei riitä, voi aktiivisen melunvaimennuksen ottaa vaivattomasti käyttöön puristamalla kuulokkeiden vartta.

Kun aktiivinen melunvaimennus on käytössä, kuulokkeissa riittää virtaa jopa 4,5 tunniksi. Ilman melunvaimennusta kuulokkeet kestävät käytössä kokonaiset 7 tuntia ilman, että niitä tarvitsee ladata latauskotelolla.

 

Käyttömukavuus kruunaa kuuntelukokemuksen

Käyttömukavuuden maksimoimiseksi Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeiden mukana tulee kolme erikokoista silikonikorvatulppaa. Huawei AI Life -sovelluksen avulla käyttäjä pystyy helposti löytämään itselleen sopivimmat tulpat. Tunnistusominaisuuden kehittämiseksi ja toimivuuden takaamiseksi Huawei Audio Lab keräsi ja analysoi korvakäytäviin liittyviä tietoja yli tuhannelta oikealta käyttäjältä ympäri maailmaa.

FreeBuds Pro -kuulokkeiden intuitiivisia toimintoja ohjataan pyyhkäisemällä ja nipistämällä kuulokevarsia, joten esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätäminen ja kappaleiden ohittaminen onnistuu sangen kätevästi. Kuulokkeet tunnistavat tarkasti käyttäjänsä toimintatavat minimoidakseen väärät kosketukset.

Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeet ovat saatavilla kolmessa värissä: mustana (Carbon Black), valkoisena (Cheramic White) ja hopeisena (Silver Frost).

FreeBuds Pro -kuulokkeiden suositushinta on 199 euroa.

LUE LISÄÄ JA OSTA!

POWER, GIGANTTI, VEIKON KONE, DNA, ELISA