Mainos: Huawei
Mainos

Viimeisteltyä tyyliä ja suorituskykyä hyvällä hinta-laatusuhteella

26.01.2020 14:43 | Huawei

Huawei P Smart 2021 on tasapainoinen älypuhelin, joka vie voiton monesta saman hintaluokan kilpailijasta. Suuri näyttö, korkealaatuinen kamera ja pitkäkestoinen akku vakuuttivat lyhyen testirupeaman aikana.

Heti ensikättelyssä Huawein suositun PSmart -sarjan uusi jäsen onnistuu vakuuttamaan muotoilullaan, joka saa sen muistuttamaan paljon enemmän lippulaivapuhelinta kuin edullisempia laitteita. Polykarbonaatista valmistettu kuori tuntuu miellyttävältä koskettaa ja pystysuoran kameramoduulin neljä optiikkaa on sijoitettu harmoonisesti samalle akselille. Huawei P Smart 2021 on saatavilla vihreän (Crush Green)-, kullan (Blush Gold)- ja mustan (Midnight Black) -värisenä, joista testattavaksi valikoitunut vihreä miellytti testaajan silmää.

 

Pääkamera keskihintaisen puhelinten parhaimmistoa

Seuraavaksi katse kiinnittyy Huawei P Smart 2021 -älypuhelimen suureen 6,67 tuuman Full HD -näyttöön. Mobiilipelaamisessa ja videoiden katselussa näytön 2400 x 1080 pikseliä pitävät pintansa ja kuva rullaa tasapainoisesti ja värikylläisesti eri katselukulmista tarkasteltuna. Pidempiä peli- ja katselusessioita varten älypuhelimesta löytyy tehokas sinivalosuodatin (Eye Comfort -tila), joka vähentää silmien rasitusta. Eron huomaa katsottuaan älypuhelimella pari jaksoa toiminnantäyteistä sarjaa syysillan hämärässä.

Valokuvausominaisuuksiltaan Huawei P Smart 2021 on ehdottomasti hintaluokkansa parhaita älypuhelimia. 48 megapikselin takakamera vangitsee tarkkoja teräväpiirtokuvia, joissa on runsaasti yksityiskohtia ja joiden väritasapaino ja -kylläisyys ovat hyvät. Heikossa valaistuksessa uhkaavasta kohinasta pääsee eroon aktivoimalla kameran yötilan. Vaativissa olosuhteissa kuvaamista helpottavat älypuhelimen sisältämä tekoälyteknologia sekä puolen tuuman sensori.

Huawei P Smart 2021 sisältää myös 8 megapikselin laadukkaan etukameran ja 120 asteen ultralaajakulmalinssin, joka sopii esimerkiksi ryhmäselfieiden tai maisemakuvien ottamiseen. Hyvässä valaistuksessa otetut ultralaajat testikuvat olivat yksityiskohtaisia ja kirkkaita.

Tehoakku ja SuperCharge jaksavat pitkälle

Pitkäkestoiset akut ovat yksi Huawei-älypuhelinten vahvuuksia. P Smart 2021 ei tee tässä asiassa poikkeusta. Integroidussa ja suurikapasiteettisessa 5000 milliampeerin akussa riitti yhdellä latauksella virtaa lähes kahdeksi päiväksi. 22.5W Huawei SuperCharge -ominaisuus antoi kymmenen minuutin latauksella pari tuntia käyttöaikaa. Pelaamisen ja suoratoiston aikana akku toimi vakaasti ja luotettavasti, eikä älypuhelin kuumentunut merkittävästi.

Huawei P Smart 2021 -älypuhelimessa ei ole pihtailtu sisäisen tallennustilan suhteen, sillä sitä löytyy 128 gigatavun verran. Kuvia ja videoita saa mahtumaan luuriin vieläkin enemmän MicroSD-muistikortilla. Tällöin P Smart 2021:n muistikapasiteettia on mahdollistaa laajentaa jopa 512 gigatavuun saakka.

P Smart 2021 -älypuhelimesta löytyy esiasennettuna Huawein virallinen sovelluskauppa AppGallery. AppGallerysta löytyy  mm. HSL-, Moovit-, Leffapeli-, Neverthink-, Fonecta Caller-, Sanakirja-, Storytel- ja SmartumPay -sovellukset. Lisäksi Phone Clone -sovellus on erittäin näppärä työkalu tiedostojen, kuvien ja sovelluksien siirtämiseen vanhalta puhelimelta uuteen puhelimeen.

Puhelimessa on myös Petal Search -hakutyökalu, joka soveltuu sellaisten sovellusten asentamiseen, joita odotetaan vielä AppGallery-sovelluskaupan valikoimiin. Petal Searchin kautta on mahdollista asentaa aina myös uusimmat versiot kaikista sovelluksista, jotka on palvelun kautta ladattu puhelimeen. Huawei noudattaa Petal Search -hakusovelluksen osalta tiukkoja yksityisyydensuojan ja tekijänoikeussuojan säännöksiä ja paikallisia lakeja. Petal Search -hakusovellukselle on myönnetty European Privacy Steal for GDPR Compliance -sertifikaatti.

Huawei P Smart 2021 (128 GB) on kaikin puolin hyvin viimeistelty ja tasapainoinen älypuhelin, jonka suositushinta on 229 euroa. Huawei tarjoaa P Smart 2021 -älypuhelimen ostajille 19.10.-1.11.2020 välisenä aikana FreeBuds 3i langattomat kuulokkeet ( arvo: 99 euroa ) kaupan päälle.

 

Täältä pääset ostoksille:

Verkkokauppa.com, Elisa.fi, Gigantti.fi, Veikonkone.fi, DNA.fi, POWER.fi