UUSIMMAT

Activision muistuttaa: Älkää poistako Black Ops 4:n betaa, sillä battle royale -moodia testataan syyskuussa

14.08.2018 19:30 | Muropaketin toimitus

Call of Duty: Black Ops 4:n beta-viikonloppu päättyi juuri, mutta Activisionin mukaan pelaajien ei turhaan kannata poistaa asennustaan.

Lokakuussa ilmestyvää Call of Duty: Black Ops 4:ää on juuri beta-testattu kahtena peräkkäisenä viikonloppuna, mutta lisää on luvassa. Seuraava beta järjestetään kaikilla alustoilla syyskuussa, ja Activision on luvannut, että seuraava betassa päästään testaamaan myös uutta Blackout-moodia.

Blackout on Call of Duty -sarjan oma näkemys suosituista battle royale -peleistä, ja sen on luvattu yhdistelevän samalle kartalle runsaasti sisältöä kaikista Black Ops -peleistä. Koska kyseessä on uusi aluevaltaus, odottavat monet pelaajat varmasti uteliaina pääsevänsä moodia testaamaan.

Kuten PC Gamer kertoo, on Activision myös muistuttanut Twitterissä, että Black Ops 4:n beta-versiota ei kannata turhaan poistaa testien välillä. Alla olevan twiitin mukaan sama asennus toimii myös seuraavassa testissä, siihen vain julkaistaan erillinen päivitys.

Black Ops 4:n seuraavan beta-testin ajankohtaa ei ole vielä paljastettu, mutta koska lopullinen peli ilmestyy jo 12. lokakuuta, järjestetään testi todennäköisesti syyskuun alkupuolella. Betaan pääsee mukaan ennakkotilaamalla Black Ops 4:n PC:lle, PlayStation 4:lle tai Xbox Onelle, ja osallistumisesta löytyy tarkempia ohjeita viralliselta beta-sivulta.