Cyberpunk 2077 tulee sisältämään mikromaksuja, mutta CD Projekt RED uskoo niiden olevan ”hauskoja”

07.09.2020 14:04 | Muropaketin toimitus

CD Projekt RED on vahvistanut, että Cyberpunk 2077:n moninpeliosuus tulee sisältämään mikromaksuja. Kehittäjän mukaan mikromaksuja ei kuitenkaan tuputeta pelaajille aggressiivisesti.

CD Projekt REDin johtaja Adam Kicinskin mukaan tavoitteena on, että rahan upottaminen peliin ”olisi hauskaa” ja että pelaajat saisivat kokea että Cyberpunk 2077:n moninpeliin upotettu raha antaa tarpeeksi vastinetta. Kicinski ei kuitenkaan paljastanut vielä, millaisia asioita mikromaksujen avlla voi ostaa. Aiheesta kertoi Gamespot.

Cyberpunk 2077:n yksinpeliosuus ilmestyy Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle 19. päivä marraskuuta. Luvassa ovat myös Google Stadia, Xbox Series X ja PlayStation 5 -versiot.

Yksinpelin puolelle CD Projekt RED ei onneksi ole mikromaksuja lisäämässä. Moninpeli julkaistaan vasta myöhemmin yksinpelin jälkeen, joten vielä marraskuussa mikromaksuja ei pelistä tule löytymään. Moninpelin julkaisuaikataulua ei ole vielä vahvistettu, mutta sitä joudutaan suurella todennäköisyydellä odottamaan ainakin vuoteen 2021.